Szofter azonnali letöltése

Szofter
azonnali letöltése

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise Device CALs

Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise Device CALs
212 000 Ft

Vételár Áfával

  • Microsoft
  • 100877-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
  • max. 48 óra
Ha tíz adott eszközön szeretné használni a Sharepoint kiegészítő funkcióit, hozzájuk rendelheti... több

Termékinformációk: "Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise Device CALs"

Ha tíz adott eszközön szeretné használni a Sharepoint kiegészítő funkcióit, hozzájuk rendelheti a Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise Device CALs csomag egy licencét. A szerverlicenccel ellentétben egy ügyfélhozzáférési licenc (Client Access License (CAL)) kapcsolódhat egy eszközhöz vagy egy felhasználóhoz. Ennél az ajánlatnál eszközszintű hozzáférési licencet kínálunk. Lehet asztali PC vagy egy mobileszköz. Egy ilyen licencet olyan eszközre, pl. vállalati laptopra vagy asztali számítógépre érdemes beszerezni, amelyen egymást váltva több felhasználó dolgozik. Az Enterprise-CAL a Sharepoint Standard bővítménye gazdasági adatok gyűjtéséhez és elemzéséhez. 

Üzleti folyamatok hatékonyabban

Egy Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise Device CALs csomag beszerzésével lehetővé válik a folyamatok automatizálása és ezáltal egyszerűsítése. Ehhez a munkavállalók űrlapokat, munkafolyamatokat és egyedi mobilalkalmazásokat hozhatnak létre, illetve használhatnak. Információgyűjtésre és -kezelésre SharePoint-listák hozhatók létre. Ezek az Excel táblázatokhoz hasonlóak, és közvetlenül megoszthatók az intraneten, hogy más munkatársak is használhassák őket. Az MS Flow integrálásával az egyének és a csapatok rutinfeladatai automatizálhatók. A feladat egyéni lépései kényelmesen beállíthatók a Flow vizuális tervezőjében. A Flow-ban a folyamatinformációk átvihetők a Microsoft Dynamics-ból a SharePoint-listákra. 

Még több funkció az Enterprise-licencekkel

A szoftver számos olyan kiegészítő funkciót is kínál, amelyek miatt érdemes egy Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise Device CALs csomagot beszerezni. Ilyen pl. a tartalomkezelőnek az eDiscovery exportálóeszközzel történő kibővítése. A PowerPivot alkalmazás nagy mennyiségű vállalati adatot dolgoz fel grafikusan ábrázolható jelentésekhez, amelyek igény szerint Excelben vagy speciális kezelőfelülelet is kiadhatók. Ezen túlmenően az Enterprise License felhasználói az elérési (Access Services) és az InfoPath szolgáltatásokat is használhatják információfeldolgozáshoz. A listák például egy intergrált űrlapmegoldás révén kényelmesen beállíthatók. Az űrlapok gyorsan elkészíthetők a végpontok között például készlet- vagy eszközkezeléshez. 

Modern vállalati tudáskezelés

A Sharepoint intelligens keresőmotorja a megalapozott döntésekhez szükséges adatokat néhány kattintással elérhetővé teszi. A Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise Device CALs csomag révén a SharePoint hatékony tartalomkezelése összekapcsolható a Yammer-kapcsolatokkal Az automatikus szövegkiegészítéssel és az eDiscovery funkcióval a felhasználó nagyon gyorsan megtalálhatja a korábban meglátogatott weboldalakat, a használt fájlokat vagy fontos kapcsolatokat. A SharePoint kiváló megoldás számos munkatárs bevonására. Ehhez kommunikációs webhelyek hozhatók létre, vagy személyre szabott hírek helyezhetők el a SharePoint kezdőlapján és a SharePoint mobilalkalmazásban. 

A Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise Device CALs megvásárlása

Az Enterprise CAL egy bővítménylicenc (add-on). Emiatt egy Standard Device CAL is szükséges hozzá. A használt szerverhez a Sharepoint Server Standard licencen felül szükség van továbbá egy Enterprise licencre. A vásárlási döntés meghozatala előtt ezért mérlegelni kell, hogy mely számítógépeken fognak a munkatársak vállalati adatokat kiértékelni, és melyeken történik a normál vállalati dokumentumok szerkesztése és megosztása. Egy vállalati részlegen belül ugyanúgy lehet Standard és Enterprise licenceket vegyesen használni, mint User és Device CAL licenceket. A Sharepoint licencrendszere íly módon törekszik kiszolgálni a közép- és nagyvállalatok igényeit. Annak érdekében, hogy ne kelljen minden licencet egyszerre megvásárolni, és a beszerzés több pénzügyi évre is elosztható legyen, a SharePoint 2019 licencek kompatibilisek a korábbi verzióval. Egy 2019-es Device CAL olyan szerverhez is hozzáfér, amelyen egy 2016-os licenc fut. 
A Lizengo munkatársai természetesen szívesen állnak rendelkezésére, ha a Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise Device CALs termékkel kapcsolatban kérdései vannak. 

Támogatott böngésző:
Microsoft Edge, Internet Explorer 11, a Google Chrome legújabb verziója vagy a Mozilla Firefox legújabb vagy utolsó előtti verziója, vagy az Apple Safari legújabb verziója
 
Mobilböngésző:
Chrome vagy Safari (legalább iOS10)
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise Device CALs"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise Device CALs - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat