Szofter azonnali letöltése

Szofter
azonnali letöltése

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Sharepoint Server 2019 - 1 Standard User CAL

Microsoft Sharepoint Server 2019 - 1 Standard User CAL
27 000 Ft

Vételár Áfával

  • Microsoft
  • 100870-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
  • max. 48 óra
Egy Microsoft Sharepoint Server 2019 User CAL megvásárlásával egy (további) munkatárs számára... több

Termékinformációk: "Microsoft Sharepoint Server 2019 - 1 Standard User CAL"

Egy Microsoft Sharepoint Server 2019 User CAL megvásárlásával egy (további) munkatárs számára nyílik lehetőség bárhol egyszerűen hozzáférni a vállalati dokumentumokhoz és projekteken másokkal együtt dolgozni. Akár az irodában, kiküldetésben, vagy a home office-ban - a Sharepointtal az információcsere biztonságos és egyszerű. A csoportmunkaszoftver számos módot kínál a csapatban végzendő munkához. Nálunk a vásárló többek között eredeti hozzáférési licencet kap a Sharepoint 2019-hez. Az eszközszintű licencekkel (device CAL) ellentétben a felhasználószintű licenc (User CAL) egy adott személy számára biztosít hozzáférést. Ő ezzel valamennyi eszközén eléri a vállalat Sharepoint-szerverét. Így a Microsoft Sharepoint Server 2019 User CAL különösen azon alkalmazottak számára jó választás, akik felváltva dolgoznak vállalati PC-n, notebookon és mobiltelefonon. 

Mindenki számára a megfelelő licenc

A Sharepoint Server 2019 gyártója olyan licencrendszert fejlesztett ki, amely a kombinálást is lehetővé teszi. Mindenesetre egy vállalatnak egy vagy több kiszolgálólicencre van szüksége. Ezek nálunk ugyanúgy megvásárolhatók, mint a további Enterprise licencek. Ahhoz, hogy a munkavállalók ténylegesen hozzáférhessenek a Sharepoint-szerverhez ügyfélhozzáférési licencekre (CAL) van szükség. A CAL az angol Client Access License (ügyfélhozzáférési licenc) rövidítése. Egy CAL vonatkozhat egy adott felhasználóra (mint ennél a terméknél is) vagy egy eszközre („Device CAL” - eszközszintű licenc). Ennél az ajánlatnál a vásárló egy felhasználói licencet szerez be a Sharepoint 2019 Standard verziójához. Ha felhasználóként az Enterprise funkciókat is ki akarja használni, szüksége van egy további, ún. enterprise licencre (Enterprise CAL). Egy vállalatnál vagy annak egy osztályán az eszközszintű és felhasználó szintű licencek kombinálhatók. Érdemes tehát megfontolni, hogy kinek észszerű Microsoft Sharepoint Server 2019 User CAL-t vásárolni, és kinek hasznosabb egy eszközszintű licenc. 

A SharePoint Server 2019 Standard főbb funkciói

Alapvetően a Sharepoint célja, hogy az információk és a digitális munkaeszközök könnyen hozzáférhetőek legyenek a megfelelő jogosultsággal rendelkező munkatársak számára. Ezen túlmenően a használatával a csoportmunka jelentősen leegyszerűsödik - a csoportok együtt dolgozhatnak projekteken, és a program többek között átveszi a dokumentációt. Kommunikációs szoftverként a Sharepoint például a vállalati weboldalak infrastruktúráját kínálja az interneten és az intraneten. A program ezen kívül egy könnyen érthető Enterprise Content Management (ECM) szoftvernek tekinthető. A mindennapi munkát megkönnyítő fontos funkció a differenciált keresés. Ez többek között megmutatja az eredmények előnézeteit, és lehetővé teszi az emberekre vagy témákra keresést is. 

Ez a verzió számos fejlesztést és egyszerűsítést hoz magával

A Microsoft Sharepoint Server 2019 User CAL felhasználói kihasználhatják a Sharepoint 2019-es verziójának új szolgáltatásait. A funkcionalitás többek között a Microsoft Flow for OneDrive és a listák formázása funkciókkal bővült. Az egyszerűbb adatfeldolgozás érdekében új bejegyzéseket most már e-mailben vagy a Microsoft Teams értesítések révén is közzé lehet tenni. Ezenkívül a dinamikus tartalommal készülő webes részek, például a Twitter-hírcsatornák most már könnyen integrálhatók. Szintén fontos újítás az átdolgozott felhasználói felület, amelyen a felhasználók számos elemet gyorsabban találnak meg. A keresési funkcióban például javult az indexelés, így többek között a képeken található feliratok és tárgyak is rögzítésre kerülnek. 

Átgondolt részletek a Sharepoint 2019-ben

Természetesen a szoftver sok más olyan újdonságot is kínál, amelyek miatt érdemes egy Microsoft Sharepoint Server 2019 User CAL-t beszerezni. Általa a biztonság is növelhető, mert lehetővé teszi, hogy a vállalatok igény szerint regionális adatközpontokban tárolják az adataikat. Az adatfeldolgozás terén is történt számos kisebb fejlesztés. A 2019-es verzióban már Excel-dokumentumokkal is dolgozhatnak egyidejűleg a felhasználók, és több mint 270 fájltípushoz érhető el dokumentum-előnézet. A Microsoft Teams használói észre fogják venni a mélyebb integrációt, és az Office365 előfizetők az összes Office-komponenshez használhatják a megosztás funkciókat.

A Microsoft Sharepoint Server 2019 felhasználói licenc jó választás, ha egy új munkatárs csatlakozik egy csapathoz, vagy egy új vállalati részleget kell létrehozni. Egyébként egy SharePoint 2019 CAL licenccel a SharePoint 2016 szerverhez is hozzá lehet férni. 
A Lizengo szakképzett munkatársai szívesen segítenek Önnek, ha a Microsoft Sharepoint Server 2019 User CAL termékkel kapcsolatban kérdései vannak. 

Támogatott böngésző:
Microsoft Edge, Internet Explorer 11, a Google Chrome legújabb verziója vagy a Mozilla Firefox legújabb vagy utolsó előtti verziója, vagy az Apple Safari legújabb verziója
 
Mobilböngésző:
Chrome vagy Safari (legalább iOS10)
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Sharepoint Server 2019 - 1 Standard User CAL"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Sharepoint Server 2019 - 1 Standard User CAL - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat