Szofter azonnali letöltése

Szofter
azonnali letöltése

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Sharepoint Server 2019 - 1 Standard Device CAL

Microsoft Sharepoint Server 2019 - 1 Standard Device CAL
27 000 Ft

Vételár Áfával

  • Microsoft
  • 100872-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
  • max. 48 óra
Egy Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL beszerzésével egy adott eszköz hozzáférést... több

Termékinformációk: "Microsoft Sharepoint Server 2019 - 1 Standard Device CAL"

Egy Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL beszerzésével egy adott eszköz hozzáférést kaphat a Sharepoint platformhoz. Így egy vállalati számítógépet vagy egy laptopot tetszőleges számú munkatárs használhat arra, hogy a Sharepointon tartalmakat osszon meg, keressen vagy rendszerezzen. Az eszközszintű licencek általában akkor hasznosak, ha a munkavállalók kizárólag saját számítógépükön dolgoznak, vagy ha a PC-ket több alkalmazott közösen használja. A jelen ajánlat a Standard verzióra vonatkozik. Ha egy Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL licenccel az Enterprise verzió funkcióit is el kívánja érni, be kell szereznie egy Enterprise CAL-t.

Hatékonyabb csoportmunka a megfelelő szoftverrel

A 2019-es Sharepoint számos átfogó együttműködési lehetőséget biztosít a vállalati munkatársak számára. A cél a projektek és feladatok közösen történő kezelése és elvégzése. A Sharepoint ehhez számos kereső- és dokumentumkezelő funkciót, valamint különböző tartalomkezelési lehetőségeket kínál. A program intranet portálként működik, és átveszi a vállalati közösségi oldal szerepét a cég belső vitafórumaihoz. A felhasználók beállíthatják, mely tartalmak jelenjenek meg a csapat weboldalain és blogjain, illetve hogy mi legyen látható az egyes részlegek, projektcsoportok, vagy a vállalat egésze számára. A Microsof Sharepoint Server 2019 Device CAL lehetővé teszi, hogy egy vállalati számítógép kapcsolódjon a részlegeket átfogó kommunikációhoz. 

Korszerűsített menük és működés

A Sharepoint 2019-es verziója többek között egy letisztultabb felhasználói felületet kapott, amely különböző kijelzőkön is jól működik. Működése figyelembe veszi az egyre jellemzőbb mobil számítógéphasználatot. A Sharepoint csoportmunkaszoftver egyaránt jól használható tableteken, okostelefonokon, notebookokon és asztali eszközökön. Intuitív kialakításának köszönhetően a felhasználók gyorsan hozzáférhetnek a gyakran használt alkalmazásokhoz és fontos tartalmakhoz, illetve elérhetik a releváns partnereket. A Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL beszerzésével a licenccel rendelkező eszköz felhasználói kihasználhatják a SharePoint Online alapú felhasználói felületet.A dokumentumkönyvtárakat és a navigációs struktúrákat az
Office 365 hasonló elemeihez igazították. 

Kommunikáció és dokumentummegosztás egyszerűen

Az elődverzióval szemben a Sharepoint 2019 fejlesztései közé tartoznak az új kommunikációs oldalak és a Team News funkció. Amennyiben ezt egy másik vállalati eszközön is szeretné elérni, nálunk közvetlenül beszerezhet egy Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL-t A csoportwebhelyek jelenlegi verziója a Sharepointban szintén tartalmaz listákat és könyvtárakat. Ez a funkció felkészülést jelent a fokozott mobil adat-használatra. A Next Generation Sync Client (NGSC) megbízható hozzáférést biztosít a vállalati dokumentumokhoz a jogosultsággal rendelkezők számára bármikor és bárhol, ahol van internet. Ez különösen akkor fontos, ha a Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL terméket valaki laptopon vagy tableten kívánja használni. 

Sharepoint licencek minden igényhez

Ahhoz, hogy egy vállalatnál hatékony legyen a Sharepointtal végzett munka, több licencet kell beszerezni. Minden szerverpéldányhoz és hozzáférő operációs rendszerhez saját licenc szükséges. Bizonyos mértékig a licencek keverhetőek. Ez azt jelenti, hogy az újonnan megvásárolt 2019-es licenccel egy olyan kiszolgálóhoz is hozzá lehet férni, amelyen egy Sharepoint 2016 fut. Ez például akkor hasznos, ha egy szerverfrissítést későbbre terveznek, de egy új alkalmazott számára vagy egy új számítógépre hamarabb kell új licencet beszerezni. Emellett egy vállalatnál tetszőleges számú User CAL és Device CAL használható együtt. Mindezeket a licenceket megvásárolhatja nálunk. 
A Lizengo eredeti licenceket kínál letölthető formátumban. Ha igényli, hozzáértő csapatunk örömmel nyújt tanácsot a licencek kiválasztásához vagy telepítéséhez. 
Ha egy Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL-t tervez beszerezni, a Lizengo a megfelelő hely.

Támogatott böngésző:
Microsoft Edge, Internet Explorer 11, a Google Chrome legújabb verziója vagy a Mozilla Firefox legújabb vagy utolsó előtti verziója, vagy az Apple Safari legújabb verziója
 
Mobilböngésző:
Chrome vagy Safari (legalább iOS10)
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Sharepoint Server 2019 - 1 Standard Device CAL"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Sharepoint Server 2019 - 1 Standard Device CAL - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat