Szofter azonnali letöltése

Szofter
azonnali letöltése

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Sharepoint Server 2016 - 10 Standard Device CALs

Microsoft Sharepoint Server 2016 - 10 Standard Device CALs
227 080 Ft

Vételár Áfával

 • Microsoft
 • 100863-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
 • max. 48 óra
Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard Device CAL - A testreszabott megoldás   A... több

Termékinformációk: "Microsoft Sharepoint Server 2016 - 10 Standard Device CALs"

Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard Device CAL - A testreszabott megoldás

 

A Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard Device CAL az ismerős és intuitív kezelőfelületen vezérelhető környezet mellett számos újdonságot kínál a vállalatok számára. Hasznos funkcióinak köszönhetően a szoftver több olyan alkalmazási területet lefed, amelyek hatékonyabbá és könnyebbé teszik a szervezeti szintek és osztályok közötti együttműködést. 


A feladat- és projektadminisztrációra, ill. -koordinálásra szolgáló, speciális funkciók mellett az MS Sharepoint 2016 Server Standard a továbbfejlesztett együttműködést elősegítő intranetportálok, csapatwebhelyek, vitacsoportok és blogok léterhozására is lehetőséget nyújt. Ezt egészítik ki a hatékony dokumentumkezelési funkciók, az átfogó tartalommenedzsment, valamint a felhasználóspecifikus keresőfunkció.


A Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard Device CAL legfontosabb újdonságai


Az új kiadásoknál a redmondi szoftvergyártó nem csak külső megjelenésében változtat egy szoftveren. A Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard Device CAL-t megvásárló vállalatok számtalan olyan új funkcióval is találkoznak, amelyek az együttműködést a lehető legkényelmesebbé és egyszerűbbé teszik.

 • Modern OneDrive-környezet: a Microsoft OneDrive-környezet integrációja révén a tartalomfeltöltés és -kezelés a korábbiakhoz képest jelentősen kényelmesebbé vált. Ez vonatkozik a közvetlenül a Sharepointon, valamint az Edge Chrome és Firexof böngészőkön keresztül történő közvetlen hozzáférésre is. Ennek köszönhetően a kompatibilis képek és videók előnézeti módban is megtekinthetők, ami számottevően meggyorsítja a nagyobb képmennyiségek áttekintését.
 • Képernyő- és mobiloptimalizálás: az átfogó optimalizálásnak köszönhetően a Sharepoint Server 2016 most már mobileszközökön, például okostelefonokon és táblagépeken is ugyanolyan intuitív módon használható, mint asztali számítógépeken és notebookokon.
 • Új megfelelőségi központ: az in-place policy hold center és a compliance center révén a vállalatok pillanatok alatt közzétehetik a belső szabályzatokat és jogszabályokat. Ez például a OneDrive for Business dokumentumainak automatizált és gyors törlését is lehetővé teszi.
 • Megnövelt fájlméretkorlát a feltöltésekhez: a Sharepoint Server 2016 megszünteti a legfeljebb 2 GB-os fájlokat engedélyező feltöltési korlátot. A Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard Device CAL-t beszerző vállalatok számára a Microsoft akár 10 GB-os fájlok feltöltését is lehetővé teszi.
 • Nulla üzemkimaradás (zero downtime): a javítócsomagok lecsökkent száma és jóval kisebb mérete forradalmian mérsékli a Sharepoint Server 2016-nál a régen időigényes javítások okozta várakozást. Az üzemkimaradás és állásidő ma már a múlté.

 

A Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise User CAL és Device CAL optimális használata


A Microsoft Sharepoint Standard előnyeit kihasználni kívánó vásárlóknak elsőként egy kiszolgálólicencre lesz szükségük. Az alkalmazáshoz való hozzáférés függvénye pedig az ügyfélhozzáférési licenc. A Microsoft kétféle ügyfélhozzáférési licencet (client access license (CAL)) kínál. Az egyik a felhasználószintű ügyfélhozzáférési licenc (User CAL), a másik az eszközszintű ügyfélhozzáférési licenc (Device CAL). 

A User CAL egy adott felhasználóhoz kötött ügyfélhozzáférési licenc Az ehhez a licenchez hozzárendelt felhasználó helytől függetlenül, és különböző eszközökön férhet hozzá azokhoz a tartalmakhoz és funkciókhoz, amelyekhez jogosultságot kapott. 

A Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard Device CAL ezzel szemben egy meghatározott vállalati munkaállomáson biztosítja a Sharepoint licencelését. Mindegy, hogy ez az eszköz egy laptop vagy egy asztali számítógép - a licencelt eszközön tetszőleges számú felhasználó dolgozhat. Egy Device CAL (eszközszintű ügyfélhozzáférési licenc) tehát optimális megoldás, ha ugyanazt a munkaállomást rendszeresen több munkatárs használja. 

Mindkét licenctípus szabadon kombinálható egymással, ami testreszabott licencmegoldások kialakítását teszi lehetővé. A Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard Device CAL megvásárlása iránt érdeklődő vállalatok optimális licenceléssel kapcsolatos kérdéseit licencszakértőink szívesen megválaszolják.

.

Platform Windows
Operációs rendszer Windows Server 2012 R2 (Standard vagy Data Center), Windows Server 2016 (Standard vagy Data Center), Windows Server 2019 (Standard vagy Data Center)
Processzor 64-Bit Quad-Core CPU (minimum)
RAM minimum 16 GB (önálló kiszolgáló esetén), minimum 12 GB (szerverfarmban történő üzemeltetéshez), ajánlott 24 GB (vagy több)
Grafikus kártya n.a.
Hangkártya n.a.
Merevlemez minimum 80 GB (a rendszermeghajtó számára), minimum 100 GB (a második, és minden további meghajtóhoz)
Kijelző n.a.
Optikai meghajtó Kizárólag DVD-hez
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Sharepoint Server 2016 - 10 Standard Device CALs"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Sharepoint Server 2016 - 10 Standard Device CALs - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat