Szofter azonnali letöltése

Szofter
azonnali letöltése

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Standard User CAL

Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Standard User CAL
24 000 Ft

Vételár Áfával

 • Microsoft
 • 100492-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
 • 15-30 perc
A Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard User CAL megvásárlása és licencelése   A... több

Termékinformációk: "Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Standard User CAL"

A Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard User CAL megvásárlása és licencelése

 

A Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard User CAL-t beszerző vállalatok átfogóan kihasználhatják a Microsoft együttműködési szoftvere által kínált csoportmunka-funkciókat.A Sharepoint új szintre emeli a különböző szervezeti egységek közötti, részlegeken átívelő együttműködést, amit számtalan kényelmes funkcióval, egyszerű feladatkezeléssel és projektkoordinációval támogat. 

A jogosultsággal rendelkező munkatársak által valós időben megtekinthető, lehívható és szerkeszthető tartalmaknak köszönhetően a tartalomkezelés, illetve valamennyi ahhoz kapcsolódó folyamat, most még a korábbiakhoz képest is hatékonyabb. Mivel intranetportálként, valamint a belső kommunikációnak és fórumoknak helyet adó közösségi hálózatként is használható, nő a munkavégzés precizitása, csökken a hiba-előfordulás valószínűsége, így a felhasználók időt takaríthatnak meg és magasabb hatékonyságot érnek el. A belső blogok és a csapatweboldalak létrehozása mellett lehetőséget nyújt vitacsoportok kezelésére is. A Sharepoint Server mindezeken felül hatékony keresőfunkciót is kínál.

 

A Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard User CAL legfontosabb újdonságai

A Microsoft Sharepoint 2016 Standard User CAL-t számos új funkcióval és rengeteg részlet továbbfejlesztésével gazdagította a Microsoft. Különösen említésre méltó a Sharepoint 2016 zökkenőmentes integrálása a OneDrive-környezetbe. Ez a tartalmak feltöltését és kezelését mind a Sharepointból, mind pedig a Microsoft Edge, Mozilla Firefox és Google Chrome böngészőkből lényegesen kényelmesebbé teszi. 

A OneDrive-környezetben emellett a kompatibilis képek és videók előnézeti módban történő megtekintése is lehetővé válik. Ez számottevően megkönnyíti a nagy képmennyiségek gyors áttekintését a mappákban. A fentieket az alábbi újdonságok egészítik ki:

 • Nulla üzemkimaradás (zero downtime) javítás: az időigényes javításokat és a hozzájuk kapcsolódó leállásokat a Sharepoint 2016 múltidőbe teszi. A 2016-os verzióban ugyanis kevesebb a javítócsomag, illetve ezek mérete is csökkent.
 • Nőtt a feltölthető fájlok mérete: a jelenlegi kiadásban a Microsoft 10 GB-ra módosított a feltöltéseknél korábban 2 GB-ra maximálizált fájlméretkorlátot.
 • Tartós hivatkozások (durable links): a Sharepoint 2016-nál megszűnik az érvénytelen linkek okozta bosszúság. A dokumentumok erőforrás-azonosítóján alapuló durable links révén a vonatkozó hivatkozások tartósan érvényesek maradnak.
 • Új megfelelőségi központ: a belső szabályzatok és jogszabályok létrehozása és betartása, vagy az üzleti dokumentumok archiválása és kezelése az új compliance center és in-place policy hold center révén még egyetlen korábbi Sharepoint-verzióban sem volt ilyen egyszerű. Például a OneDrive for Business adatainak időhöz kötött és visszafordíthatatlan törlése mostantól teljesen automatikusan, néhány kattintással megoldható.
 • Érintőképernyőre és mobileszközre optimalizált: a Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard User CAL- t megvásárló vállalatok többféle eszközön kihasználhatják az alkalmazás funkcióit. Akár notebookot, asztali számítógépet, akár okostelefont vagy táblagépet használnak, az érintőképernyő-optimalizálásnak köszönhetően bármikor könnyen navigálhatnak a SharePoint webhelyeken, a tartalom-adatbázisokban és a OneDrive felületeken.

 

Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard User CAL

A lizengónál Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard User CAL-t vásárló cégek optimális kiegészítést kapnak a kiszolgálólicencükhöz. A User CAL (felhasználószintű ügyfélhozzáférési licenc) esetében munkatársak kapnak hozzáférést a Sharepoint 2016-hoz. Míg egy Device CAL (eszközszintű ügyfélhozzáférési licenc) egy eszközhöz kötődik, a User CAL adott felhasználónak biztosítja a Sharepoint 2016 Standard használatát. 

A licenc megvásárlása és aktiválása után a felhasználó teljes körű hozzáférést kap a rendszer minden olyan szolgáltatásához és tartalmához, amelyhez jogosultsága van. A hozzáférés eszközfüggetlen, ezért a user CAL optimális azon munkatársak számára, akik különböző munkahelyeken végzik munkájukat, illetve otthonról (home office) vagy útközben dolgoznak. Vállalati szakértőink szívesen adnak tanácsot a Microsoft Sharepoint 2016 licencelésével, valamint a user CAL és device CAL megfelelő kombinálásával kapcsolatos kérdéseire.

Platform Windows
Operációs rendszer Windows Server 2012 R2 (Standard vagy Data Center), Windows Server 2016 (Standard vagy Data Center), Windows Server 2019 (Standard vagy Data Center)
Processzor 64-Bit Quad-Core CPU (minimum)
RAM minimum 16 GB (önálló kiszolgáló esetén), minimum 12 GB (szerverfarmban történő üzemeltetéshez), ajánlott 24 GB (vagy több)
Grafikus kártya n.a.
Hangkártya n.a.
Merevlemez minimum 80 GB (a rendszermeghajtó számára), minimum 100 GB (a második, és minden további meghajtóhoz)
Kijelző n.a.
Optikai meghajtó Kizárólag DVD-hez
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Standard User CAL"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Standard User CAL - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat