Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Enterprise User CAL

Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Enterprise User CAL
18 950 Ft

Vételár Áfával

  • Microsoft
  • 100864-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise User CAL - Vásárlás és optimális használat  ... több

Termékinformációk: "Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Enterprise User CAL"

Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise User CAL - Vásárlás és optimális használat

 

A komplex szervezeti felépítésű nagyvállalatoknak egyedi igényeik vannak a vállati szinteken és részlegeken átívelő együttműködés megvalósításához. A Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise ehhez optimális eszközöket kínál számukra. Olyan funkciókat tesz elérhetővé, mint a vitacsoportok létrehozása, a blog- és csapatwebhely-kezelés, a projektkoordináció, a feladatkezelés vagy a felhasználó által meghatározott keresőfunkciók és hatékony dokumentumkezelés által támogatott tartalommenedzsment. A Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise kiadása minden igényt kielégít.

Az Enterprise verzió több funkciót tesz elérhetővé, mint a Standard. Közéjük tartoznak a licenccel rendelkező felhasználó számára elérhető PerformancePoint Services, Visio Services, Excel Services és Power View üzleti intelligencia alkalmazások. A Microsoft üzleti megoldások pedig az elérési szolgáltatásokkal (Access Services) és az InfoPath szolgáltatásokkal teszik gördülékenyebbé a mukát. A szoftver hasznos újdonságokat is kínál, melyek megkönnyítik a munkavégzést egy komplex kommunikációs környezetben. Ilyen többek között a kibővített keresőfunkció és a videókeresés, az elemekre vonatkozó ajánlások és az entitások kinyerése.

 

A Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise User CAL legfontosabb újdonságai


A Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise User CAL-t beszerezni kívánó vállalatok izgalmas újításokkal fognak találkozni. Az egyik legfontosabb a SharePoint zökkenőmentes integrációja a Microsoft OneDrive-ba. Ez a tartalomkezelést és tartalomhozzáférést intuitívvá és egyszerűvé teszi mind közvetlenül a Sharepointból, mind pedig a Microsoft Edge, Google Chrome vagy Mozilla Firefox böngészőkön keresztül. A Sharepoint Server 2016 Enterprise felhasználója emellett az alábbi új funkciókat is használhatja:

  • Átfogó mobiloptimalizálás: a mobileszközön történő, helyfüggetlen munkavégzés egyre nagyobb teret nyer. A Microsoft felismerte ezt a tényt, ezért a Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise User CAL-t megvásárló cégek számára gondoskodott az átfogó mobileszköz- és érintőképernyő-optimalizálásról.
  • Nulla üzemkimaradás (zero downtime): a Sharepoint Server 2016 Enterprise kiadásánál a Microsoft megoldotta a javítási folyamatok és az általuk okozott üzemkimaradások poblémáját. Ez a javítócsomagok száma és mérete csökkentésének köszönhető.
  • Nagyobb feltölthető fájlok: a Sharepoint ezen verziójával a Microsoft megszüntette a korábban érvényes 2 GB-os fájlfeltöltési korlátot. Jelenleg a feltölthető fájlméret felső határa 10 GB.
  • Tartós hivatkozások (durable links): a linkek és a dokumentumok erőforrás-azonosítójának összekapcsolásával a hivatkozások a megosztás keretén belül is végig érvényesek maradnak. Az érvénytelen linkek kora tehát lejárt.
  • Egyszerű megfelelés: az új compliance és in-place policy hold központnak köszönhetően a belső szabályzatok és jogszabályok dokumentumai néhány egérkattintással létrehozhatók, kezelhetők és hatályba léptethetők.

 

Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise User CAL és Device CAL


A Sharepoint Server 2016 Enterprise használhatához a cégeknek először minden operációs rendszer példányhoz be kell szerezniük egy szerverlicencet. Magához a használathoz pedig ügyfélhozzáférési licencekre van szükség. Ezek az ügyfélszintű hozzáférési licencencek (client access licenses (CALs)) a lizengónál kedvező áron megvásárolhatók A hozzáférési licencek két típusát különböztetjük meg. Az egyik az ügyfélszintű hozzáférési licenc (User CAL), a másik az eszközszintű hozzáférési licenc (Device CAL).

A Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise User CAL beszerzésével a vásárló a Sharepoint felhasználóhoz kötött licencelése mellett dönt. Ez a felhasználó ezzel a licenccel a Sharepoint funkcióhoz a tartókodási helyétől és a használt munkaeszköztől függetlenül, bárhol és bármikor hozzáférhet. 

A Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise User CAL azon munkatársak számára optimális választás, akik munkájukat gyakran különböző helyekről végzik. De kiváló megoldás azon munkavállalók esetében is, akik mobileszközeiken útközben vagy otthonról (home office) dolgoznak. A nagyvállalatoknak komplex kommunikációs hálózata van, amelyet szükség esetén elérhetővé kell tenni a külső alkalmazottak vagy az ügyfelek számára. 

Ilyen esetekben is a Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise User CAL megvásárlása ajánlott. Mivel a licenctípusok egymással rugalmasan kombinálhatók, a cégek igényeinek megfelelő, testreszabott rendszermegoldások könnyen létrehozhatók. A Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise licencelésére vonatkozó kérdéseit a vállalati licencelésre szakosodott tanácsadóink bármikor szívesen megválaszolják.

PlatformWindows
Operációs rendszerWindows Server 2012 R2 (Standard vagy Data Center), Windows Server 2016 (Standard vagy Data Center), Windows Server 2019 (Standard vagy Data Center)
Processzor64-Bit Quad-Core CPU (minimum)
RAMminimum 16 GB (önálló kiszolgáló esetén), minimum 12 GB (szerverfarmban történő üzemeltetéshez), ajánlott 24 GB (vagy több)
Grafikus kártyan.a.
Hangkártyan.a.
Merevlemezminimum 80 GB (a rendszermeghajtó számára), minimum 100 GB (a második, és minden további meghajtóhoz)
Kijelzőn.a.
Optikai meghajtóKizárólag DVD-hez
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Enterprise User CAL"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Enterprise User CAL - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat