Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Enterprise Device CAL

Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Enterprise Device CAL
18 950 Ft

Vételár Áfával

  • Microsoft
  • 100866-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise Device CAL - Vásárlás és optimális használat... több

Termékinformációk: "Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Enterprise Device CAL"

Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise Device CAL - Vásárlás és optimális használat

 

A Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise kiadást eszközszintű ügyféllicenccel (Device CAL) beszerző vállalatok optimálisan használhatják ki a licencmodelt, mivel a szoftver több különböző munkatárs által használt munkaállomáson futtatható. A Microsoft által kifejlesztett csoportmunkaszoftver öt alapterületet fed le, és ezáltal szervezeti szinteken és részlegeken átívelő módon támogatja a zökkenőmentes vállalati együttműködést. 

A feladatok és projektek koordinációjával és adminisztrációjával kapcsolatos együttműködésen kívül kiemelkedő megoldást biztosít intranet portálok és belső közösségi hálózatok létrehozására. Ez utóbbi funkció percek alatt elindítható csapatweboldalak, vitacsoportok és blogok kialakítását teszi lehetővé a hely- és időfüggetlen információcseréhez, és ezáltal a munkacélok ideális megvalósításához. Ezt egészíti ki a hatékony tartalomkezelés. 

A SharePoint Server 2016 Enterprise kiadásnak fontos részét képviselik az üzleti megoldások. Közéjük tartoznak az elérési szolgáltatások (Access Services) és a Microsoft InfoPath szolgáltatások. Érdemes továbbá megemlíteni a PerformancePoint Services, Visio Services, Excel Services és Power View üzleti intelligencia megoldásokat is.


Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise Device CAL - Újdonságok


Aki a Microsoft Sharepoint Server 2013-as kiadásáról a 2016 Enterprise Device CAL verzióra vált, az a megszokott intuitív működésnek köszönhetően azonnal kiismeri magát a webes alkalmazásban. Az első indításkor azonban sok változás feltűnik. Az egyik példa a SharePoint zökkenőmentes integrálása a Microsoft OneDrive-ba. Ez a Sharepointon, valamint az Edge, Chrome, Firefox, stb. böngészőkön keresztül sokkal könnyebbé teszi a fájlmegosztást. Emellett a Microsoft javított a hozzáférhetőségen, illetve néhány kisebb fejlesztést is végrehajtott, melynek egyik eredménye, hogy a fájlnevekben immár különleges karakterek is használhatók. További újdonságok:

  • Nagyobb dokumentumkönyvtárak: az automatikus indexkezelés integrálása révén a gyakorlatban létező 5000-elemes korlát most a dokumentumkönyvtárakban megkerülhető.
  • Webhelymappák: a Sharepoint Server 2016 Enterprise változatában javították a dokumentumok tárolásával kapcsolatos inkonzisztenciákat. Az Office 365-ből ismert webhelymappák átvételével a felhasználók egyetlen helyen férhetnek hozzá a webhelyekhez, könyvtárakhoz és dokumentumokhoz.
  • Nulla üzemkimaradás (zero downtime): a javítócsomagok lecsökkentett méretének és számának köszönhetően a Microsoft a korábban időigényes javítási folyamatok időtartamát is számottevően csökkentette. Az üzemkimaradások ma már a múlté.
  • Érintőképernyő- és mobiloptimalizálás: a Sharepoint Server 2016 esetében sokkal jobb az eszközök közötti használhatóság, ami mobileszközökön jelentősen intuitívabbá teszi az alkalmazás használatát.
  • Új megfelelőségi központ (compliance center): az új biztonsági és megfelelőségi központ, valamint az in-place policy hold center sablonjai révén a Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise Device CAL-t megvásárló vállalatok néhány kattintással kezelni tudják az üzleti dokumentumok archiválására és kezelésére vonatkozó belső szabályzatokat és jogi előírásokat.

 

Rugalmas licencelés eszközszintű és ügyfélszintű ügyfélhozzáférési licencekkel (Device CAL és User CAL)


A Sharepoint Server 2016 Enterprise számtalan újdonságának kihasználáshoz a cégeknek először minden operációs rendszer példányhoz be kell szerezniük egy szerverlicencet. A hatékony eszközök eléréséhez pedig ügyfélhozzáférési licencek (client access licence (CAL)) szükségesek. A Microsoft ismeri a komplex kommunikációs struktúrával működő vállalatok igényeit, ezért a hozzáférési licenceken belül (CAL) ügyfélszintű ügyfélhozzáférési licenceket (User CAL) és eszközszintű ügyfélhozzáférési licenceket (Device CAL) is kínál számukra.

Mindkét licenctípusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, de kombinálhatók egymással, így segítségükkel egyéni licencmegoldások alakíthatók ki. A Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise Device CAL (eszközszintű ügyhozzáférési licenc) esetében olyan licencről van szó, amely egy meghatározott eszközhöz kötött. Ezt az eszközt azonban tetszőleges számú munkatárs használhatja. Az eszköszszintű ügyhozzáférési licencek tehát ideális választást jelentenek azokhoz a munkaállomásokhoz, amelyeken rendszeresen különböző munkavállalók dolgoznak. 

A felhasználószintű ügyhozzáférési licencek ezzel szemben azon munkavállalók számára jelentenek ideális megoldást, akik útközben vagy otthonról (home office) kívánnak hozzáférni a Sharepoint által kínát tartalmakhoz és funkciókhoz. A Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise alkalmazást eszközszintű ügyhozzáférési licenccel (Device CAL) megvásárolni kívánó cégek számára szívesen nyújtunk tanácsot a számukra legmegfelelőbb licenc kiválasztásához.

PlatformWindows
Operációs rendszerWindows Server 2012 R2 (Standard vagy Data Center), Windows Server 2016 (Standard vagy Data Center), Windows Server 2019 (Standard vagy Data Center)
Processzor64-Bit Quad-Core CPU (minimum)
RAMminimum 16 GB (önálló kiszolgáló esetén), minimum 12 GB (szerverfarmban történő üzemeltetéshez), ajánlott 24 GB (vagy több)
Grafikus kártyan.a.
Hangkártyan.a.
Merevlemezminimum 80 GB (a rendszermeghajtó számára), minimum 100 GB (a második, és minden további meghajtóhoz)
Kijelzőn.a.
Optikai meghajtóKizárólag DVD-hez
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Enterprise Device CAL"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Enterprise Device CAL - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat