Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 User CALs

Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 User CALs
580 000 Ft

Vételár Áfával

  • Microsoft
  • 100586-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
A Microsoft SQL Server 2017 10 User CAL felhasználó-alapú hozzáférést biztosít a világszerte... több

Termékinformációk: "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 User CALs"

A Microsoft SQL Server 2017 10 User CAL felhasználó-alapú hozzáférést biztosít a világszerte népszerű SQL Server adatbáziskezelő rendszerhez. A licenctulajdonos különböző vállalati eszközökre telepítheti a szoftvert. Így a fontos üzleti folyamatok optimálisan kezelhetők. A modern adatbázismotor különböző funkciói lehetővé teszik a vállalati adatok hatékony kiértékelését és tárolását. Az SQL Server 2017 többek között 
automatizált adatbázis-optimalizálással segíti a felhasználókat az esetleges lekérdezési teljesítmény problémáinak jobb megértésében és megoldásában. Ennek az adatbázisszoftvernek rendkívül kicsi a sebezhetősége, a tárolt és továbbított adatok számára biztosított megbízható védelmét a nagy múltú National Institute of Standards and Technology (Nemzeti Szabványügyi és Technológiai Intézet) évek óta elismeri. 

Nagyobb választék, mint valaha

Az SQL Server 2017-es verziója a Windows mellett néhány Linux-disztribúció alkalmazását is lehetővé teszi. Ezért fontos a cserélhető Java Database Connectivity illesztőprogram. Ezen túlmenően a vállalat informatikai szakemberei alkalmazásokat fejleszthetnek az általuk választott programozási nyelvben Windows- és Linux- platformokon, valamint Docker- konténerekben, így a Microsoft SQL Server 2017 User CAL megvásárlása egyszerűsíti a munkájukat és új lehetőségeket nyit meg számukra. Az Python és az R programnyelvek integrációjának köszönhetően másodpercenként akár egy millió előrejelzés is elérhető. Az SQL Server 2017 verzió újdonságai közé tartozik a gráf típusú adatbázisok támogatása. A felhasználók igény szerint mobil végpontok között BI-t használhatnak. A nyers adatok ezáltal olyan hasznos jelentésekké konvertálhatók, amelyek különböző eszközökön megjeleníthetők. 

A Microsoft SQL Server 2017 10 User CAL komplex elemzéseket és adatbáziskezelő funkciókat kínál

Az SQL Server 2017 felhasználói licencével egy munkatárs széleskörű funkciókat használhat, például a PolyBase technológiával a T-SQL nyelven végezhet lekérdezéseket Hadoopban. Emellett a progresszív In-Database-Analytics is javítja a munkafolyamatokat. Továbbá a vállalat programozói profitálhatnak az SQL Server 2016 óta elérhető historikus táblák, a JSON formátum támogatása és a diagramadatok nyújtotta lehetőségekből. Az Microsoft SQL Server 2017-ben tovább javultak az elemzési szolgáltatások (Analysis Services (SSAS)). Az SSAS standardizált telepítési opciójaként többek között egy táblázatos mód is elérhetővé vált. Igény szerint az üres elemek elrejthetők a hierarchiában, és a Get Data funkcióval új adatforrások is bevonhatók. Az M-lekérdezések már meglévő adatforrásokat is támogatnak. 

A Microsoft SQL Server 2017 10 User CAL megvásárlása

Az SQL Server 2017 Standard Edition hozzáférés alapján licencelhető. A középvállalatok számára a szerver/ licenc (Server / CAL) általában kedvezőbb árú, mint a mag alapú licencelés. A vásárláshoz tudni kell, hogy hány vállalati alkalmazott fér hozzá az adatbázisszoftverhez. Minden felhasználóhoz rendelni kell ugyanis egy ügyféllicencet. A Client Access License, vagy rövidítve CAL jelentése ügyféllicenc. Az irodai munkatársak és az adminok jellemzően különböző eszközökről érik el az SQL Standard Server 2017-et. Az ügyféllicenc "ellentéte" a Device CAL, azaz az eszközszintű ügyféllicenc. Ez például telepített raktári gépekhez vagy szkennerekhez alkalmas. Vegye figyelembe, hogy nem elég csak a Microsoft SQL Server 2017 10 User CAL terméket megvásárolni. Minden egyes (virtuális vagy fizikai) operációs rendszer környezethez meg kell vásárolnia egy SQL Server példányt is. A Lizengonál ezek a licencek egyszerűen beszerezhetők. Ha még kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy az Ön számára a Microsoft SQL Server 2017 10 User CAL jelenti-e a megfelelő választást, a Lizengo tanácsadói örömmel segítenek a döntésben. 

Processzor: 
legalább 2 GHz és 2 mag

RAM:
legalább 4 GB 

Merevlemez: 
legalább 6 GB szabad terület

Grafikus kártya:
legalább Super-VGA 800 x 600 

Operációs rendszer: 
Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016 vagy Windows 8, Windows 10;
Red Hat Enterprise Linux 7.3, SUSE Linux Enterprise Server 12 SP2 vagy Ubuntu a 16.04 verziótól 
Linuxhoz: Docker Engine 1.8+ , 3.25 GB RAM, XFS vagy EXT4 adatrenszer

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 User CALs"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 User CALs - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat