Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 Device CALs

  • : 100588-HU
  • : Microsoft
azonnali letöltés
600 000 Ft

Ár ÁFÁ-val

Azonnali letöltésként hozzáférhető

Mennyiség

Kiemelt funkciók és fő jellemzők

  • Választható programozási nyelv és platform
  • Tetszőleges számú felhasználó egy adott számítógépen
  • Valós idejű elemzés akár 1 millió előrejelzéssel / másodperc
  • Titkosítási funkciók és adatmaszkolás
  • Átfogó adattárolási funkciók
  • 100588-HU

A Microsoft SQL Server 2017 Standard 10 Device CAL révén a vállalati számítógép hozzáférést kap a modern SQL Server 2017 adatbáziskezelő rendszer számos funkciójához. Mostantól az eszköz valamennyi felhasználója kihasználhatja az SQL szoftver által kínált sokféle jelentést és elemzőfunkciót. Emellett az SQL Integration Services egy olyan platformot biztosít, amelyen keresztül az összetett vállalati problémák az adatátalakítási megoldásokon keresztül kezelhetők. Az SQL Server 2017 egy rugalmas adatkezelő platform, amelyet minden operációs rendszer egy egységes felhasználói felületen ér el. A vállalat munkatársai így az általuk választott technológiával fejleszthetnek alkalmazásokat. A vállalati adatok később integrálhatók az új alkalmazásokba. Nem számít, hogy mekkora vállalati adatméretről van szó, mert az SQL Server 2017 által kínált "Cognitive Services" révén az adatok a mesterséges intelligencia segítségével dolgozhatók fel. 

Hatékonyan automatizált adatbázis-folyamatok 

A Microsoft SQL Server 2017 Standard 10 Device CAL ügyféllicenccel egy meghatározott vállalati eszközről többek között átfogó adatbázismodul funkciók érhetők el. A szoftver előző verziójához képest ezek számos ponton javultak a mostani 2017-es kiadásban. Az SQL Server 2017-ben az adatbázismodul legfontosabb szolgáltatása az adatok biztonsági mentése és kezelése, de a modern vállalatok legigényesebb adatfeldolgozó alkalmazásait is képes kezelni. A felhasználó így OLTP és OLAP adatbázisokat is létrehozhat. Az olyan fejlettebb alkalmazáselemekkel, mint amilyen az SQL Server Management Studio az adatbázis-objektumok egyszerűen kezelhetők, az SQL Server Profiler pedig feljegyzi a szervereseményeket későbbi kiértékelés céljából. 

Hatékony vállalati adat-kezelés

A Microsoft SQL Server 2017 Standard 10 Device CAL ügyféllicenc felhasználói egyedi és korszerű alkalmazásokat fejleszthetnek ki az általuk választott programozási nyelvben. Ezeket a Microsoft SQL Server 2017 egyaránt támogatja Windows- és Linux-platformon, valamint Docker konténerekben. Ezenkívül az adatbázisszoftverbe integrált mesterséges intelligencia a nagyobb adatmennyiségeket gyorsabban átláthatóvá teszi. Igény szerint a vállalati adatok globális adatokkal kombinálhatók, ezáltal pedig új ismeretek szerezhetők. Az SQL Server Standard kiadás alapvető funkciókat kínál a többdimenziós modellezéshez és a táblázatmodellekhez. A népszerű üzleti szoftver 2017-es verziója nagyfokú skálázhatóságot és megbízható rendelkezésre állást biztosít. A felhasználók számos adattárház-funkcióhoz férhetnek hozzá, például az adattömörítéshez vagy az adatváltozások rögzítéséhez (Change Data Capture). A különböző adatközpontok (Data Marts) áttekinthető módon kezelhetők és használhatók.

Az SQL Server licencek közötti különbségek 

Az SQL Server Standard Edition esetében olyan szoftverről beszélünk, amely a középvállalkozások igényeihez igazodik. Ezért maximum 24 maggal használható és az adatbázis méretkorlátja 524 PB. Az Enterprise Edition ezzel szemben korlátlan maggal használható, ugyanis a magasabb árért beszerezhető változat a nagyobb vállalatok számára készült. Minden vállalatnak be kell szereznie egy licencet szerverpéldányonként, valamint további licencek szükségesek a felhasználók vagy az egyes szervereket használó eszközök számának függvényében. A Microsoft SQL Server 2017 Standard 10 Device CAL megvásárlásával Ön 10 eszközszintű ügyféllicencet szerezhet be. 

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 Device CALs"

Processzor:
legalább 2 GHz és 2 mag

RAM:
legalább 4 GB RAM

Merevlemez:
6 GB szabad terület

Képernyő:
minimális felbontás: 800 x 600 (Super VGA)

Kapcsolat:
működő internetkapcsolat 

Operációs rendszer:

Windows: 
Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows 8, Windows 10;

Linux: 
Red Hat Enterprise Linux 7.3, SUSE Linux Enterprise Server 12 SP2 vagy Ubuntu a 16.04 verziótól 
Docker Engine 1.8+ konténer alapú implementációhoz; 3,25 GB RAM; XFS vagy EXT4 adatrendszer

Egyéb: 
.NET 4.6 (az adatbázismotor, a Master Data Service és a replikáció kiválasztásához)

További követelmények:
a rendszer konfigurációjától és a kiválasztott alkalmazásoktól függően

értékelések olvasása, írása és megtárgyalása...
értékelések a következőre: "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 Device CALs"
értékelés írása
Az értékelések ellenőrzés után kerülnek közzétételre.
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

A *-gal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

Windows Server 2008 R2 RDS - 10 User CALs
Windows Server 2008 R2 RDS - 10 User CALs
Windows Server 2008 R2 RDS - 10 User CALs
95 000 Ft
Microsoft Office Home and Business 2016 for Mac
Microsoft Office 2016 Home and Business for Mac
Szövegek összefoglalása, prezentációk készítése, táblázatkezelés,...
60 500 Ft
Windows 7 Professional
Windows 7 Professional
A Windows Vista után a Windows 7 Professional a Microsoft soron...
6 500 Ft
Utoljára megtekintett