Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 Device CALs

Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 Device CALs
580 000 Ft

Vételár Áfával

  • Microsoft
  • 100588-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
A Microsoft SQL Server 2017 Standard 10 Device CAL révén a vállalati számítógép hozzáférést kap... több

Termékinformációk: "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 Device CALs"

A Microsoft SQL Server 2017 Standard 10 Device CAL révén a vállalati számítógép hozzáférést kap a modern SQL Server 2017 adatbáziskezelő rendszer számos funkciójához. Mostantól az eszköz valamennyi felhasználója kihasználhatja az SQL szoftver által kínált sokféle jelentést és elemzőfunkciót. Emellett az SQL Integration Services egy olyan platformot biztosít, amelyen keresztül az összetett vállalati problémák az adatátalakítási megoldásokon keresztül kezelhetők. Az SQL Server 2017 egy rugalmas adatkezelő platform, amelyet minden operációs rendszer egy egységes felhasználói felületen ér el. A vállalat munkatársai így az általuk választott technológiával fejleszthetnek alkalmazásokat. A vállalati adatok később integrálhatók az új alkalmazásokba. Nem számít, hogy mekkora vállalati adatméretről van szó, mert az SQL Server 2017 által kínált "Cognitive Services" révén az adatok a mesterséges intelligencia segítségével dolgozhatók fel. 

Hatékonyan automatizált adatbázis-folyamatok 

A Microsoft SQL Server 2017 Standard 10 Device CAL ügyféllicenccel egy meghatározott vállalati eszközről többek között átfogó adatbázismodul funkciók érhetők el. A szoftver előző verziójához képest ezek számos ponton javultak a mostani 2017-es kiadásban. Az SQL Server 2017-ben az adatbázismodul legfontosabb szolgáltatása az adatok biztonsági mentése és kezelése, de a modern vállalatok legigényesebb adatfeldolgozó alkalmazásait is képes kezelni. A felhasználó így OLTP és OLAP adatbázisokat is létrehozhat. Az olyan fejlettebb alkalmazáselemekkel, mint amilyen az SQL Server Management Studio az adatbázis-objektumok egyszerűen kezelhetők, az SQL Server Profiler pedig feljegyzi a szervereseményeket későbbi kiértékelés céljából. 

Hatékony vállalati adat-kezelés

A Microsoft SQL Server 2017 Standard 10 Device CAL ügyféllicenc felhasználói egyedi és korszerű alkalmazásokat fejleszthetnek ki az általuk választott programozási nyelvben. Ezeket a Microsoft SQL Server 2017 egyaránt támogatja Windows- és Linux-platformon, valamint Docker konténerekben. Ezenkívül az adatbázisszoftverbe integrált mesterséges intelligencia a nagyobb adatmennyiségeket gyorsabban átláthatóvá teszi. Igény szerint a vállalati adatok globális adatokkal kombinálhatók, ezáltal pedig új ismeretek szerezhetők. Az SQL Server Standard kiadás alapvető funkciókat kínál a többdimenziós modellezéshez és a táblázatmodellekhez. A népszerű üzleti szoftver 2017-es verziója nagyfokú skálázhatóságot és megbízható rendelkezésre állást biztosít. A felhasználók számos adattárház-funkcióhoz férhetnek hozzá, például az adattömörítéshez vagy az adatváltozások rögzítéséhez (Change Data Capture). A különböző adatközpontok (Data Marts) áttekinthető módon kezelhetők és használhatók.

Az SQL Server licencek közötti különbségek 

Az SQL Server Standard Edition esetében olyan szoftverről beszélünk, amely a középvállalkozások igényeihez igazodik. Ezért maximum 24 maggal használható és az adatbázis méretkorlátja 524 PB. Az Enterprise Edition ezzel szemben korlátlan maggal használható, ugyanis a magasabb árért beszerezhető változat a nagyobb vállalatok számára készült. Minden vállalatnak be kell szereznie egy licencet szerverpéldányonként, valamint további licencek szükségesek a felhasználók vagy az egyes szervereket használó eszközök számának függvényében. A Microsoft SQL Server 2017 Standard 10 Device CAL megvásárlásával Ön 10 eszközszintű ügyféllicencet szerezhet be. 

Processzor:
legalább 2 GHz és 2 mag

RAM:
legalább 4 GB RAM

Merevlemez:
6 GB szabad terület

Képernyő:
minimális felbontás: 800 x 600 (Super VGA)

Kapcsolat:
működő internetkapcsolat 

Operációs rendszer:

Windows: 
Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows 8, Windows 10;

Linux: 
Red Hat Enterprise Linux 7.3, SUSE Linux Enterprise Server 12 SP2 vagy Ubuntu a 16.04 verziótól 
Docker Engine 1.8+ konténer alapú implementációhoz; 3,25 GB RAM; XFS vagy EXT4 adatrendszer

Egyéb: 
.NET 4.6 (az adatbázismotor, a Master Data Service és a replikáció kiválasztásához)

További követelmények:
a rendszer konfigurációjától és a kiválasztott alkalmazásoktól függően

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 Device CALs"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 Device CALs - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat