Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Exchange Server 2013 - 10 Enterprise User CALs

Microsoft Exchange Server 2013 - 10 Enterprise User CALs
100 000 Ft

Vételár Áfával

  • Microsoft
  • 100633-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise User CAL - jobb vállalati kommunikáció Ha vállalatán... több

Termékinformációk: "Microsoft Exchange Server 2013 - 10 Enterprise User CALs"

Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise User CAL - jobb vállalati kommunikáció

Ha vállalatán belül egyszerűbbé kívánja tenni a kommunikációt, és az adminisztratív feladatok csökkentésére törekszik, a Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise User CAL a megfelelő választás. A számos új funkció zökkenőmentesen integrálható olyan népszerű szoftverekbe, mint az Outlook. Például mappákat oszthat meg meghatározott felhasználócsoportokkal vagy egyes munkatársakkal, hogy bármilyen információt elérhetővé tegyen számukra a dokumentumoktól kezdve a találkozókon át egészen a névjegyekig. A házon kívül tartózkodó munkatársak automatikus üzenetet állíthatnak be, amely távollétükről automatikusan értesíti a nekik e-mailt küldő feladót. A Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise User CAL licenc ezeket és sok egyéb funkciót elérhetővé tesz a cégek számára.

A kommunikációhoz most még hatékonyabb szűrők állnak rendelkezésükre, ami fokozottab biztonságot jelent. Az üzenetek már nem egy e-mail szerveren keresztül jutnak a címzetthez, hanem először átvilágításon esnek át az Exchange-szerver szigorú ellenőrzőbeállításai alapján. Ez sokkal nagyobb biztonságot garantál az üzenetek küldése és fogadása során.A Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise User CAL ezáltal jelentősen csökkenti annak kockázatát, hogy az e-mailekkel vírusok és trójai programok jutnak a vállalati rendszerekbe. A biztonság növelése érdekében a rendszergazdák tiltó- és engedélyezett listákat (blacklist és whitelist) hozhatnak létre, amelyekkel általánosan blokkolhatnak vagy engedélyezhetnek meghatározott címzetteket és üzenetküldőket.

Ami kezdetben rengeteg adminisztratív munkát igényelt, a gyakorlatban ma már csak néhány kattintás. A Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise User CAL kezelőfelületei egy webes alkalmazáson keresztül is könnyen elérhetők. Ez azt jelenti, hogy az adminisztráció elméletileg a világ bármely olyan pontjáról lehetséges, ahol internetkapcsolat van. További hasznos funkció a munkatársak által a naptárban beállítható házon kívül üzenet. Ha egy alkalmazott nem tud részt venni egy adott találkozón, a szerver automatikusan üzenetet küld és jelzi a távollétet. A manuális adminisztráció ideje a Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise User CAL licencet vásárló cégek számára lejárt. Összességében tehát több idő marad a tényleges napi üzleti tevékenységekre.

A Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise User CAL másik erőssége a globálisan elérhető cím- és névjegyadatbázis. A múltban gyakran kézzel kellett szinkronizálni az adatokat, azaz manuálisan történt a fontos ügyféladatok aktualizálása. Mostantól azonban minden információ egyetlen egységes adatbázisban kezelhető. Ez az adatbázis az egész vállalat számára rendelkezésre áll, ami számtalan pluszmunkától kíméli meg a szervezetet. A címeken és a hasonló kapcsolati adatokon kívül az ügyfelek névjegyeihez jegyzetek is hozzáadhatók, amelyek az egész cégen belül megoszthatók és így minden munkatárs számára elérhetők. A Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise User CAL licencet beszerző vállalatok jelentősen lecsökkentik adminisztratív terheiket.

A Standard változat árához viszonyított többletköltségért a Microsoft számos hasznos funkciót kínál. A Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise kiadása például az egyesített üzenetküldést (unified messaging) is támogatja. Ennek segítségével a különféle típusú üzenetek - e-mailek, szöveges és hangüzenetek, faxüzenetek stb.- egyetlen postafiókhoz társíthatók. Az adatveszteség-megelőzés (DLP (data loss prevention)) az Enterprise csomag része, és hatékony védelmet nyújt bármilyen adatállomány számára.A Standard kiadásban nem elérhető postafiók-archiválás szintén megtalálható az Enterprise verzióban, és a bejövő e-mailek hosszú távú megőrzésére szolgál.

A Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise a nagyobb projektek kezelését is megkönnyíti. Lehetővé teszi a felhasználók csoportokba sorolását, és a csoportokhoz külön jogosultságok meghatározását. Az egyes mappák, könyvtárak vagy más információk a csoportokhoz rendelt jogosultságok alapján érhetők el a felhasználók számára. A vállalat valamennyi munkatársának szóló adatok megosztott, nyilvános mappákba kerülnek. Minél nagyobb egy vállalat, annál több előnyt biztosít a szoftver megvásárlása. Mivel az információk csak a belső hálózaton keresztül továbbítódnak, nem jutnak ki az internetre, így az adattovábbítás magas szintű biztonsága az összes felhasználó számára biztosított.

Ez a termék egy nagyvállalati, felhasználószintű ügyfélhozzáférési licenc (Enterprise User CAL), amely a Standard User CAL kibővítése. Ez a licenctípus egy adott felhasználó számára teszi lehetővé a Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise kiválasztott eszközre történő telepítését. Webáruházunkban azonban a megfelelő eszközszintű ügyfélhozzáférési licenceket (Device CAL) is megtalálja.

Processzor 64 bites AMD vagy Intel processzor (az Intel Itanium nem támogatott)
RAM legalább 8 GB RAM a postafiókhoz és a klienseléréshez
Merevlemez legalább 30 GB szabad hely NTFS-formázott merevlemezen, plusz 500 MB nyelvcsomagonként
Képernyő legalább 1024x768 pixel felbontású monitor
Meghajtó egy fizikai adathordozóról történő telepítéshez DVD-meghajtó szükséges
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Exchange Server 2013 - 10 Enterprise User CALs"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Exchange Server 2013 - 10 Enterprise User CALs - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat