Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Exchange Server 2013 - 1 Enterprise Device CAL

Microsoft Exchange Server 2013 - 1 Enterprise Device CAL
12 000 Ft

Vételár Áfával

  • Microsoft
  • 100634-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Vásároljon Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Device CAL licencet a biztonságosan... több

Termékinformációk: "Microsoft Exchange Server 2013 - 1 Enterprise Device CAL"

Vásároljon Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Device CAL licencet a biztonságosan kommunikáció érdekében

Ha fontos Önnek a zökkenőmentes vállalati kommunikáció, a Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Device CAL különösen jó választás. Ezzel a kiszolgálószoftverrel többek között munkacsoportokba sorolhatja a vállalat munkatársait. Az e-maileket és a kommunikációt így célzottan az adott csoport tagjainak címezheti, továbbá úgy állíthatja be a dokumentumokhoz való hozzáférést, hogy azokhoz csak a jogosultsággal rendelkező csoportok tagjai férjenek hozzá. Az összes munkatárs számára akar adatokat hozzáférhetővé tenni? A Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise segítségével nyilvános mappákat jelölhet ki, így az adatok gyorsan eljuttathatók A-ból B-be.

A Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Device CAL számos funkciójának kihasználása érdekében javasolt beszerezni a vállalatok körében méltán népszerű Outlook szoftvert. A szerverszoftver telepítése, valamint az Outlook és az Exchange összekapcsolása után az Outlook funkcionalitása jelentősen megnő. Például roppant egyszerűvé válik az automatikus „irodán kívül vagyok” üzenetek elküldése, amikor egy e-mail címzettje szabadságon vagy házon kívül van. A Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Device CAL licencet beszerző vállalatok egy naptárhoz vagy névjegyadatbázishoz hasonlóan adott könyvtárakat is megoszthatnak, amelyek így más munkavállalók számára is elérhetővé válnak.

A Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise jelentősen csökkenti a vállalaton belüli adminisztratív terheket. Egy találkozó időpontjának kijelölését követően például a szerver az összes résztvevő naptárához hozzáférhet. Ha a megbeszélés idejére már egyéb tevékenységek vannak ütemezve, a szerver erről tájékoztatást küld. Mivel az Exchange kezelése webes alkalmazáson keresztül történik, a rendszergazdáknak lehetőségük van rövid időn belül bárhonnan végrehajtani a szükséges változtatásokat. Mindezen funkciók segítenek abban, hogy a naptárkezelés, az e-mail kommunikáció és az adatok megosztása lényegesen rugalmasabb és egyszerűbb legyen.

A Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Device CAL beszerzésével a vállalatok számára az e-mail üzenetek finomhangolása is mindennapi rutinná válhat. A tiltólisták (blacklist) és engedélyezett listák (whitelist) segítségével nagyon pontosan meghatározható az engedélyezett ill. tiltott címzettek és feladók köre. Ez jelentősen minimalizálja az e-mailekkel kapcsolatos biztonsági kockázatot. Ezenkívül az e-mailek ellenőrzése összességében is leegyszerűsödik. Az üzenetek ugyanis már nem egy e-mail szerveren keresztül jutnak a címzetthez, hanem először a biztonságos Exchange-szerverre kerülnek, majd onnnan egy levélszemét- és kártevőszűrőn áthaladva érik el rendeltetési helyüket. A kártékony szoftverek véletlen beszivárgása a vállalati hálózatba ezáltal drasztikusan csökken.

Emellett a Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Device CAL a globális címjegyzékek használatát is lehetővé teszi. Leginkább a kiterjedt ügyfélkörrel rendelkező vállalatok számára hasznos a többféle változatban létező névjegyek problémájának megszünése. Mivel minden munkavállaló egy egységes, globálisan elérhető névjegyadatbázist használ, biztos lehet benne, hogy garantáltan naprakész adatokhoz fér hozzá. Ez nemcsak a címeket, telefonszámokat és egyéb kapcsolati adatokat foglalja magában, hanem azokat a jegyzeteket is, amelyeket más munkatársak rögzítettek az adott ügyfélhez. Az Exchange-szerveren keresztül ráadásul az esedékes feladatok is szinkronizálhatók.

"A Standard verzióhoz képest a Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Device CAL többek között saját postafiók-archívum létrehozását is támogatja (Office 2007 vagy újabb verzió használata esetén). A szoftverben különböző integrált technológiák biztosítják az adatvesztés elleni védelmet. Az egyesített üzenetküldés (unified messaging) implementálása révén például az e-maileket, hangüzeneteket és a faxüzeneteket egyetlen postafiókhoz lehet társítani, ami javítja a kommunikáció áttekintését. Mindezek a funkciók csak a Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Device CAL licencet vásárló vállalatok számára érhetők el.
A Standard verzió nem tartalmazza ezeket."

A Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Device CAL használatához azonban be kell szerezni egy Standard Device CAL licencet. Ez az eszközszintű licenc azt jelenti hogy az Exchange Server Enterprise verziója egy adott eszközre telepítve érhető el valamennyi felhasználó számára.Felhasználószintű ügyfélhozzáférési licenceket (user CAL) szintén kínálunk a webáruházunkban.

Processzor 64 bites AMD vagy Intel processzor (az Intel Itanium nem támogatott)
RAM legalább 8 GB RAM a postafiókhoz és a klienseléréshez
Merevlemez legalább 30 GB szabad hely NTFS-formázott merevlemezen, plusz 500 MB nyelvcsomagonként
Képernyő legalább 1024x768 pixel felbontású monitor
Meghajtó egy fizikai adathordozóról történő telepítéshez DVD-meghajtó szükséges
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Exchange Server 2013 - 1 Enterprise Device CAL"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Exchange Server 2013 - 1 Enterprise Device CAL - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat