Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Avira Internet Security Suite 2020

Avira Internet Security Suite 2020
6 000 Ft

Vételár Áfával

PCs / év:

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Avira
  • 101148-HU
  • Új
  • 1 év
  • angol
Vásárolja meg az Avira Internet Security Suite 2020 szoftvert, és élvezze az átfogó védelem... több

Termékinformációk: "Avira Internet Security Suite 2020"

Vásárolja meg az Avira Internet Security Suite 2020 szoftvert, és élvezze az átfogó védelem nyújtotta nyugalmat

Az Avira Internet Security Suite 2020 beszerzésével kihasználhatja a biztonsági szakértők sokéves tapasztalatait. A továbbfejlesztett és az új biztonsági funkcióknak köszönhetően a szoftver felhasználói felkészülten háríthatják el az egyre sokasodó internetes fenyegetéseket.

Az Avira Internet Security nem csak az automatikus valósidejű vírusvédelem miatt jó választás, hanem azért is, mert olyan biztonsági funkciókat is kínál, mint a nyomon követés és a rosszindulatú hirdetések elleni védelem, az automatikus szoftver- és illesztőprogram-frissítés, valamint a biztonságos jelszókezelés. Ha meg akarja védeni számítógépét a vírusok, a rosszindulatú alkalmazások, a reklámprogramok, illetve a trójai, adathalász- és botnettámadások ellen, az Avira Internet Security 2020 remek megoldás.

Kiváló védelem viselkedéselemzéssel és felhőfunkciókkal

Átfogó biztonsági megoldásainál az Avira Internet Security nem csak a klasszikus vírusaláírásokra, hanem közvetlen felhőtámogatásra is támaszkodik. A jelenlegi verzióban a gyártó két új eljárást vet be a kártevők elleni harcban. Az elsődleges az Avira Protection Cloud. Az online szolgáltatás rendkivüli módon felgyorsítja a potenciális kártevők utáni keresést, mert létrehozza a lehetséges betolakodók digitális ujjlenyomatát, és összehasonlítja azokat az Avira-felhőből származó adatokkal.

A digitális aláírások elemzése valós időben történik. Ez azt jelenti, hogy szinte minden számítógép, amelyre az Avira Suite telepítve van, számos más számítógépet is véd. Az integrált ProActive védelmi funkcióval a szoftver az ismeretlen programokat vizsgálja meg tipikus viselkedésük elemzésével. Ez alapján könnyen felismeri, ha a vizsgált program fenyegetést jelent. Ezáltal az adatbázisban aláírással még nem rendelkező, vadonatúj kártevők sem tudnak észrevétlenül behatolni a rendszerbe.

Biztonságos levél- és internetforgalom

A klasszikus vírusvédelem mellett az Avira Internet Security Suite számos egyéb biztonsági funkciót is kínál. Közéjük tartoznak azok, amelyek a böngészők és az e-mail forgalom védelmét hivatottak szolgálni. A közvetlenül integrált böngészővédelem ellenőrzi a letöltések vírusmentességét és megakadályozza a potenciálisan fertőzött oldalak elérését, míg a bővítmény már a böngészőben megjelöli a veszélyesnek ítélt oldalakat.

A beépített nyomkövetés-blokkolónak köszönhetően a nyomkövető cookie-knak és társaiknak esélyük sincs a közösségi oldalakon történő szörfözésnél vagy a böngészésnél. A csomagot SMTP-, POP3- és IMAP-védelem egészíti ki, amely figyeli az összes bejövő és kimenő e-mailt, beleértve a mellékleteket is.

Az Avira Internet Security Suite 2020 további funkciói

  • Segítség a Windows tűzfalhoz: maga a Microsoft Windows már rendelkezik egy erős tűzfallal, de szinte senki sem tudja megfelelően használni. Az Avira Internet Security Suite 2020 felhasználói egy könnyen kezelhető felületet kapnak a Microsoft biztonsági eszközeihez.
  • Jelszókezelő: a jelszókezelőnek köszönhetően a közösségi média, az online áruházak és az e-mail fiókok számtalan jelszavát egy biztonságos mesterjelszó védi. Így a a szoftver használóinak csak egyetlen jelszót kell megjegyezniük.
  • Avira Phantom VPN: a program révén a felhasználók biztonságos módon és névtelenül szörfözhetnek az interneten. Ezt egy AES 256 bites titkosítás biztosítja, amelyet egy 500 MB-os adatmennyiség egészít ki az anonim böngészéshez.
  • USB-eszköz-figyelés: a modern számítógépekre az ismeretlen USB-eszközök jelentik az egyik legnagyobb veszélyt.Az Avira Internet Security megbízhatóan ellenőrzi, hogy a csatlakoztatott USB-meghajtók és külső merevlemezek nem hordoznak-e kártevőket, és így megakadályozza bejutásukat a felhasználó rendszerébe.

Rendszerkövetelmények

Platform Windows, Mac
Operációs rendszer Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise, Windows 8 és Windows 8.1 Pro (64 Bit), Windows 7 Starter, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 7 Ultimate
Processzor 1 GHz (vagy nagyobb)
RAM 2 GB (vagy több)
Grafikus kártya n.a.
Hangkártya n.a.
Merevlemez 2 GB szabad tárhely
Képernyő n.a.
Továbbmutató linkek ide: "Avira Internet Security Suite 2020"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Avira Internet Security Suite 2020 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat