Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Avira Antivirus Pro 2020

Avira Antivirus Pro 2020
5 500 Ft

Vételár Áfával

PCs / év:

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Avira
 • 101147-HU
 • Új
 • 1 év
 • angol
Avira Antivirus Pro 2020 - Vásárolja meg eszközei megbízható védelme érdekében Az Avira... több

Termékinformációk: "Avira Antivirus Pro 2020"

Avira Antivirus Pro 2020 - Vásárolja meg eszközei megbízható védelme érdekében

Az Avira Antivirus Pro 2020 legújabb változata hatékony megoldást kínál az internetről érkező fenyegetések ellen. Az Avira Antivirus Pro 2020 felhasználói minden eszközükön prémium szintű védelmet élveznek a vírusokkal szemben, így aggodalom nélkül használhatják az internetet. A valós idejű vírusfigyelés, az integrált szoftverfrissítés, a böngészővédelem, a biztonságos online vásárlási funkció és az otthoni hálózat sebezhetőségét ellenőrző Home Guard szolgáltatás minden igényt kielégítően gondoskodik a felhasználó biztonságáról.

Gondtalan online vásárlás és fizetés

Ha pénzről van szó, nem árt odafigyelni. Ez különösen igaz az online vásárlásoknál, mivel manapság a számítógépes bűnözők előszeretettel vadásznak a hitelkártyaadatokra, jelszavakra és a PIN-kódokra. Az Avira Antivirus Pro 2020 felhasználóinak azonban az átfogó webes védelemnek köszönhetően nem kell kellemetlen meglepetésekkel szembesülniük a következő bankszámlakivonaton. Az Avira nem csak a billentyűzetfigyelő (keylogger) szoftvereket blokkolja, de még a legbonyolultabb adathalász-támadásokat is képes megakadályozni. A szoftver emellett védi a felhasználókat a veszélyes banki trójai vírusok ellen, és felismeri a kockázatokat rejtő webhelyeket is. Ezáltal a banki adatok, jelszavak és hitelkártya-információk biztonságban vannak.

Valós idejű védelem a felhőből

Az Avira Antivirus Pro hibrid védelmet kínál a számítógépes rendszerek számára. Ennek alapja egy kiterjedt aláírás-adatbázis, amelyet a szoftver az ismert rosszindulatú programok gyors azonosításához használ. A felhőtámogatásnak köszönhetően azonban az ismeretlen kártevők ellen is rendkívül hatékony védelmet nyújt. Amikor a rendszer potenciális veszélyt észlel, a szoftver egy digitális ujjlenyomatot hoz létre.

Ezt a kártevő tulajdonságainak és viselkedésének elemzése után elmenti a felhőben. A szoftver folyamatosan ellenőrzi a gyanús programokat, és már a viselkedésük alapján meg tudja állapítani, ha fenyegetést jelentenek. A gépi tanulás és a mesterséges intelligencia segítségével ez a felhőalapú víruskereső rendszer minden nap tanul, és így nagyon hatékony védelmet biztosít több millió felhasználójának a világon.

Avira Antivirus Pro - figyelemre méltó teljesítmény

Míg a víruskeresők többségét a nagy hardverigény jellemzi, a szoftver 2020-as verziója ebből a szempontból szerény, ennek ellenére eredményes. A vírusokat távol tartó folyamatok még a lassabb processzorokkal és alacsony memóriakapacitással rendelkező eszközökön is zökkenőmentesen, a rendszer túlságos lelassítása nélkül futnak. Ez az Avira Antivirus Pro 2020 hatékony rendszerkihasználását dicséri. A szoftver fejlesztői lemondtak a szükségtelen apróságokról, de minden olyan funkciót integráltak, amivel a program átfogó védelmet nyújthat a támadásokkal szemben.

Az Avira Antivirus Pro 2020 további funkciói

 • A beépített PUA-védelem révén az Antivirus Pro 2020 megbízhatóan felismeri azokat a programelemeket, amelyek egy legális szoftver mélyén rejtőznek.
 • A webes védelem proaktívan blokkolja a rosszindulatú oldalakhoz való hozzáférést és az adathalász támadásokat.
 • A tűzfalkezelő megkönnyíti az operációs rendszer belső tűzfalának használatát, és a legfontosabb beállításokat egyetlen kattintással aktiválja.
 • A beépített nyomkövetés-blokkolónak köszönhetően az Antivirus Pro megakadályozza, hogy a tipikus trackerek nyomon kövessék a felhasználókat az interneten.
 • Az e-mail védelem keretében az Avira Antivirus Pro 2020 átvilágítja a be- és kimenő e-maileket, illetve azok mellékleteit, és kiszűri a potenciális fenyegetéseket. (Egyaránt kompatibilis az e-mail kliensekkel, pl. Outlook, és a webes szolgáltatásokkal, pl. Gmail).
 • Az Avira Antivirus Pro 2020 felhasználói e-mailben és forródróton ingyenes és korlátlan ügyfélszolgálati támogatást élveznek.
 • A víruskereső Pro verziója nem tartalmaz reklámokat.

Rendszerkövetelmények

Platform Windows, Mac
Operációs rendszer Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise, Windows 8 és Windows 8.1 Pro (64 bites), Windows 7 Starter, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 7 Ultimate, macOS 10.13
Processzor 1 GHz (vagy magasabb)
RAM 2 GB (vagy több)
Grafikus kártya n.a.
Hangkártya n.a.
Merevlemez 2 GB szabad hely
Képernyő n.a.
Továbbmutató linkek ide: "Avira Antivirus Pro 2020"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Avira Antivirus Pro 2020 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat