Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Norton 360 Standard

Norton 360 Standard
5 500 Ft

Vételár Áfával

eszköz / év:

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Symantec
 • 101023-HU
 • Új
 • 1 év
 • Minden nyelv
Megjegyzés: A szoftver megvásárlása és aktiválása után az előfizetés megújítása a gyártó ára... több

Termékinformációk: "Norton 360 Standard"

Megjegyzés: A szoftver megvásárlása és aktiválása után az előfizetés megújítása a gyártó ára alapján történik. Ennek elkerülése érdekében az aktiválás után kikapcsolhatja az automatikus megújítást.

A Norton 360 Standard által nyújtott védelem bármely eszközön hatékony

A Norton 360 Standard egy olyan víruskereső szoftver, amely nem csak egy adott operációs rendszerrel vagy eszközosztályon használható. A felhasználók futtathatják a saját PC-jükön vagy Mac-gépükön, valamint okostelefonjukon vagy táblagépükön is. A Norton 360 Standard vásárlói teljes körű védelmet élveznek. Speciális intelligenciájának köszönhetően kitűnik a többi víruskereső program közül.

Norton 360 Standard: A legfontosabb funkciók dióhéjban:

 • Kémprogram-elhárítás
 • Víruskeresés
 • Zsarolás elleni védelem
 • Felhőalapú tárhely biztonsági mentésekhez
 • Jelszókezelő
 • Safe-Cam webkamera-védelem
 • VPN
 • Vírusvédelmi Ígéret
 • Tűzfal PC-k és Mac-ek számára

Kártevő programok elleni védelem: a Norton 360 Standard ott kezdi, ahol más szoftverek feladják

A klasszikus víruskeresők általános védelmet kínálnak. Ez azt jelenti, hogy minden a kártevők programmal szemben védenek. A vírusok mellett ez a szoftver azonban többek között a trójaiak ellen is hatékony. A Norton 360 Standard felhasználói számíthatnak arra, hogy védőbástyáik számos támadást kivédenek. Itt van például a kémprogram-elhárító funkció, amely megakadályozza, hogy kémkedjenek utánunk. A szoftver azonnal felismeri ls kiiktatja a billentyűzetfigyelőket is. A másik védőbástya a zsarolóprogramok elleni védelem. Ennek köszönhetően illetéktelenek nem ejthetik „túszul" az adatainkat és az értük kért váltságdíjjal sem okozhatnak kárt.

A Norton fejlesztői ezek mellé egyéb speciális funkciókat is beépítettek, így egy valóban hatékony és kifinomult víruskereső szoftvert kapunk a pénzünkért. Jár hozzzá például 10 GB online tárhely a felhőben, amelyet felhasználhatunk a biztonsági mentéseink tárolására. Adatvesztés esetén a fájljaink gyorsan és egyszerűen helyreállíthatók. Aki a programot a PC-jén vagy Mac-jén futtatja, tűzfalat is kap. Ennek köszönhetően a kártevő programok nem tudnak behatolni a rendszerbe.A szoftver hatékonyságát a cég Vírusvédelmi Ígérete is tanúsítja: ha nem sikerül egy vírust eltávolítani, a Norton visszatéríti az előfizetés árát.

Vásárolja meg a Norton 360 Standard szoftvert és élvezze a hatékony védelem biztosította nyugalmat

A Norton 360 Standard nem csak az eszközök védelmére terjed ki. Megbízható védelmet nyújt a magánélet számára. A szoftverhez tartozó jelszómenedzser révén az összes felhasználói fiókunkhoz különböző és biztonságos jelszavakat használhatunk. Ezáltal egy sikeres hekkelés valószínűsége, melynek fatális következményei lehetnek, jelentősen csökken. PC-ken nagyon hasznos a Norton „SafeCam" funkciója. Széles körben elterjedt szokás, hogy a felhasználók leragasztják számítógépük webkameráját. Ezzel próbálják megakadályozni, hogy hekkerek a kamerán keresztül kémkedjenek utánuk.

A Norton 360 Standard felhasználóinak azonban ettől a veszélytől nem kell tartaniuk. A szoftver figyeli az operációs rendszert és az eszközön futó programokat, és megakadályozza a rosszindulatú hozzáférési kísérleteket. A webkamera használatához a víruskereső programon keresztül vezet az út.Jogosultságot pedig csak a felhasználó kap.

A felhasználó biztonságát a Secure VPN is védi. Ez a „biztonságos virtuális magánhálózat" gondoskodik arról, hogy a Norton 360 Standard felhasználói anonim módon használhassák az internetet, és ne hagyjanak maguk után online lábnyomokat.A VPN-eknek az a lényege, hogy a felhasználók a weboldalakat vagy az online szolgáltatásokat egy másik eszközről töltik be, melynek szervere például Angliában, az Egyesült Államokban vagy Oroszországban található. Így mindig csak ennek az eszköznek az IP-címe látható. A tényleges felhasználóhoz egy hozzáférhetetlen és titkosított adatcsatornán jutnak el az információk. A felhasználó pedig láthatatlan marad mások számára. Kellemes és hasznos adalék: a VPN-nel a geoblokkok is megkerülhetők. Például, ha bizonyos oldalak csak az Egyesült Államokból érhetők el, a VPN egy amerikai szerveren keresztül teszi őket elérhetővé.

Előfizetési modell

A Norton 360 Standard vásárlói egy évre fizetnek elő a szoftverre. Ha az előfizetést nem mondják le, az további tizenkét hónappal meghosszabbodik. A meghosszabbításra vonatkozó értesítés azonban még a lemondási határidő előtt időben megérkezik. A Norton 360 Standard verzió csak egy eszközhöz használható. Tehát a felhasználóknak el kell dönteniük, hogy okostelefonjukat, táblagépüket, Mac-gépüket vagy PC-jüket kívánják a szoftverrel megvédeni. Aki legalább öt eszközre szóló védelmet igényel, annak a Norton 360 Deluxe vagy Premium verziót ajánljuk. Ezek beszerzése után egyetlen szoftverrel több eszköz védelme is biztosítható.

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: legalább Windows 7, MacOS High Sierra, Android 6, iOS 10

Hardver (csak PC és Mac): legalább 1 GHz-es processzor (32 vagy 64 bites), 256 MB RAM, 300 MB szabad merevlemez-terület

 

Továbbmutató linkek ide: "Norton 360 Standard"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Norton 360 Standard - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat