Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Norton 360 Premium

Norton 360 Premium
11 000 Ft

Vételár Áfával

eszköz / év:

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Symantec
 • 101025-HU
 • Új
 • 1 év
 • Minden nyelv
Megjegyzés: A szoftver megvásárlása és aktiválása után az előfizetés megújítása a gyártó ára... több

Termékinformációk: "Norton 360 Premium"

Megjegyzés: A szoftver megvásárlása és aktiválása után az előfizetés megújítása a gyártó ára alapján történik. Ennek elkerülése érdekében az aktiválás után kikapcsolhatja az automatikus megújítást.

A Norton 360 Premium által nyújtott megoldást nem lehet egyszerűen csak víruskeresőnek vagy vírusirtónak titulálni. A szoftvert fejlesztő Symantec másoknál sokkal átfogóbban értelmezi a "biztonság" kifejezést. A védelem több szinten valósul meg. A szoftver mind horizontálisan (bármilyen és bármennyi rosszindulatú program elleni védelem), mind pedig vertikálisan (magánélet védelme és szülői felügyelet) elhárítja a fenyegetéseket. Telepítése és beállítása olyan egyszerű, hogy műszaki érzékkel nem rendelkezők számára sem jelent problémát.

Norton 360 Premium: a szoftver erősségei:

 • használható PC-k, okostelefonok (Android, iOS), Mac számítógépek és táblagépek védelméhez
 • a magánélet védelmét biztosító eszközök
 • valós idejű védelem a fenyegetések ellen
 • Norton Vírusvédelmi Ígéret
 • Biztonságos VPN
 • Nagyon egyszerű telepítés
 • Szülői felügyelet
 • Jelszókezelő

A Norton 360 Premium egyetlen licencével a háztartása összes eszközét egyszerűen és gyorsan megvédheti.

A háztartásokban folyamatosan növekszik az internetre csatlakozó eszközök száma. Különösen a családok esetében gyakori, hogy több számítógépet, okostelefont és táblagépet használnak. Ezeknek azonban a fenyegetések elleni védelme általában nem megfelelő. A mobileszközök, például az okostelefonok védelméről szinte soha nem gondoskodnak. De sokszor a számítógépek esetében is fellelhetők hiányosságok. Ennek okai persze érthetőek. Hiszen a költségek gyorsan a magasba szöknek, ha minden eszközt meg akarnak védeni.

A Norton 360 Premium minderre megoldást jelent. A beruházás ennek megfelelően költséghatékony. Mivel például a Norton a PC-ket, MacOS számítógépeket, továbbá az iOS-t vagy Androidot futtató okostelefonokat és táblagépeket is meg tudja védeni, a családoknak nem kell aggódniuk. A Norton 360 Premium az összes internetre csatlakozó eszköz számára védelmet biztosít.

És csupán néhány egérkattintással telepíthető. Például egy PC-n csak hat kattintásra van szükség a szoftver működésének elindításához. De ugyanilyen gyorsan üzembe helyezhető egy Mac-en is. Okostelefonokon és táblagépeken csak egy alkalmazást kell letölteni és aktiválni. A program konfigurálja magát. A Norton 360 Premium indításával még a bizonytalan felhasználók is könnyen elboldogulnak, hiszen gyakorlatilag semmit sem kell tenniük. Az interfész (az eszköztől függően) öt-hét bejegyzésből áll - ezek közül az eszközvédelem alapértelmezett módon aktiválódik. Emellett kiválaszthatja, hogy a VPN fusson-e, vagy sem. Aki kiismeri magát a számítógépekkel, részletesebb beállításokat is tehet. Annak, aki csak egy olyan fenyegetések ellen védő programot szeretne, amelyik egyébként békén hagyja, ez a szoftver jelenti a megfelelő választást.

Vásárolja meg a Norton 360 Premium szoftvert, és élvezze a védettséget!

A Norton 360 Premium mindenféle kártevővel szemben hatékony. Nem számít, hogy vírusokat, trójaiakat, kémprogramokat vagy a titkosított adatok feloldásáért váltságdíjat követelő zsarolóprogram támadásait kell-e visszaverni: a felhasználók ennek a szoftvernek köszönhetően nyugodtan alhatnak. A fenyegetések kivédése valós időben történik.A Norton Vírusvédelmi Ígéretet is tesz: az előfizetés első pillanatától rendelkezésére áll egy Norton-szakértő, aki segít az eszköz vírusmentességének megőrzésében. Ha ez nem sikerül, a Symantec visszatéríti a vételárat.

Ezen felül a jelszókezelő újfajta biztonságot kínál. Sokan mindig ugyanazt - az interneten könnyen kitalálható - jelszót használják mindenhol. A jelszókezelőt ennek a gondatlanságnak a korrigálására találták ki: biztonságos jelszavakat hoz létre, melyeket mindig be is illeszt az adott helyre. A felhasználónak így csak egyetlen mesterjelszót kell megjegyeznie: a jelszókezelőét.

A Norton 360 Premium segít megvédeni a privátszférát

A Norton szoftverének köszönhetően a felhasználók megálljt parancsolhatnak a kiváncsi tekinteteknek. Például a „Secure VPN”, (biztonságos virtuális magánhálózat) gondoskodik arról, hogy a felhasználókat ne lehessen követni online tevékenységeik során. Ugyanakkor az úgynevezett geoblokkokat is kiküszöböli. Bizonyos szolgáltatások vagy webhelyek ugyanis csak meghatározott országokból érhetők el. A Norton Secure VPN megkerüli ezt a problémát.

Szinte mindennapos, hogy a megfigyeléstől való félelem miatt a felhasználók leragasztják a webkameráikat.A számítógépeikre Norton 360 Premium szoftvert telepítők azonban búcsút mondhatnak ennek a félelemnek. A „SafeCam" funkciónak köszönhetően a webkamerán keresztül történő kémkedés lehetetlenné válik.A Norton átveszi a kamera feletti ellenőrzést és megakadályozza a visszaéléseket.

A szoftverbe integrált szülői felügyelet emellett segíti a szülőket abban, hogy csemetéik csak az életkoruknak megfelelő oldalakat érjék el. A gyerekek így veszélyek nélkül fedezhetik fel az internet érdekes tartalmait. Ha pedig a srácok nagyobbak lesznek, a szülők könnyen módosíthatják a beállításokat.

Rendszerkövetelmények

Hardver: minimum 1 GHz-es processzor, minimum 256 MB RAM, legalább 300 MB szabad tárhely a merevlemezen

Szoftver: legalább Windows 7, MacOS High Sierra, Android 6, iOS 10

 

Továbbmutató linkek ide: "Norton 360 Premium"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Norton 360 Premium - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat