Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Norton 360 Deluxe

Norton 360 Deluxe
7 000 Ft

Vételár Áfával

eszköz / év:

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Symantec
 • 101024-HU
 • Új
 • 1 év
 • Minden nyelv
Megjegyzés: A szoftver megvásárlása és aktiválása után az előfizetés megújítása a gyártó ára... több

Termékinformációk: "Norton 360 Deluxe"

Megjegyzés: A szoftver megvásárlása és aktiválása után az előfizetés megújítása a gyártó ára alapján történik. Ennek elkerülése érdekében az aktiválás után kikapcsolhatja az automatikus megújítást.

Norton 360 Deluxe: intelligens és következes védelem akár több eszközön egyszerre.

A Norton 360 Deluxe kezeli azt a biztonsági rést, amely számtalan esetben komoly problémát jelent: nem minden internetkompatibilis eszközt véd vírusirtó szoftver. Az okostelefonokat például gyakran nem látják el megfelelő védelemmel. Ez már csak ezért is probléma, mert az ilyen érzékeny eszközök általában egy hálózatban vannak a védett számítógépekkel. Így a rosszindulatú programok anélkül terjedhetnek, hogy azt a víruskereső szoftver megakadályozhatná. Ezért elengedhetetlen egy átfogó és intelligens, több eszközre kiterjedő védelem. A Norton 360 Deluxe szoftvert megvásárló felhasználók pontosan ezt kapják.

Norton 360 Deluxe: ezek a funkciók garantálják a biztonságot

 • Védelem a PC-k, Mac-ek, okostelefonok és táblagépek (iOS és Android) számára
 • A veszélyek valós időben történő észlelése és elhárítása
 • Szülői felügyelet
 • Secure VPN: elrejti az online lábnyomokat
 • Nagy tárhely a felhőben biztonsági mentésekhez
 • PC-webkamera védelem
 • Jelszókezelő

Védje az internetre csatlakozó összes eszközét egyetlen szoftverrel!

A Norton 360 Deluxe nevében is szerelpel a lényeg: a szoftver 360°-os, azaz teljes körű védelmet nyújt. Tehát nem csak a fenyegetéseket veri vissza, hanem a digitális életet is védi. Az átlagfelhasználó így az összes Internetkompatibilis eszközét biztonságban tudhatja. A szoftver megvédi az Ön PC-it, Mac-gépeit, valamint Android- és iOS-eszközeit, azaz a táblagépeket és az okostelefonokat is. A Deluxe Edition összesen öt eszköz védelmét látja el. A felhasználó dönti el, hogy ezek melyek legyenek. Egy négy okostelefonnal és egy számítógéppel rendelkező család ugyanúgy képes az összes eszközét megvédeni vele, mint egy három számítógépet, egy Mac-ket és egy táblagépet használó háztartás. A több eszközre kiterjedő védelemnek köszönhetően ez a szoftver mindenféle magánfelhasználó számára alkalmas: a fent említett családtól az önálló felhasználóig, aki több eszközzel rendelkezik és egyszerre szeretné azokat megvédeni..

Átfogó és intelligens fenyegetéselhárítás

A Norton 360 Deluxe felhasználói egy okos és széleskörű védelmet biztosító megoldást kapnak. A szoftver valós időben elemzi és hárítja el a potenciális veszélyeket. A védelem többszintű: nemcsak bármilyen kártevők, de kémprogramok (spyware) és zsarolóvírusok (ransomware) ellen is hatékony. A Norton programja megakadályozza, hogy a felhasználók után kémkedjenek, vagy hogy személyes adataikat titkosítással „túszul ejtsék", és értük váltságdíjat követeljenek. A tűzfal gondoskodik arról, hogy a rosszindulatú programok többsége még a bejárati ajtóig se jusson el. Ezen felül minden előfizetőnek 50 GB biztonságos, felhőalapú tárhely áll rendelkezésére a biztonsági mentések egyszerű tárolásához. A licenc tartalmazza a cég Vírusvédelmi Ígéretét: szükség esetén egy Norton-szakértő segít megőrizni az eszközök vírusmentességét.

A Norton 360 Delux segít megvédeni a privátszférát

A Norton 360 Deluxe szoftvert megvásárló felhasználók nem csak eszközeik, hanem saját digitális életük védelméről is gondoskodnak. A Secure VPN ( virtuális magánhálózat) nevű, speciális funkció biztosítja, hogy a felhasználók ne hagyjanak maguk után online lábnyomokat. Ennek köszönhetően nem lehet nyomon követni, hogy mely oldalakat látogatják meg és mely szolgáltatásokat használják. A Secure VPN a geoblokkokat is képes megkerülni. Például, ha bizonyos webhelyek csak az Egyesült Államokból, Kanadából vagy Angliából érhetők el, a VPN segít áthidalni ezt a korlátozást.

A program további előnye a webkamera-védelem, így a PC-felhasználók nyugodtan alhatnak, mert illetéktelen szemek nem néznek be hozzájuk a kamerán keresztül.A Norton 360 a SafeCam funkció segítségével gondoskodik a kamera ellenőrzéséről. A program ajtónállóként ellenőrzi a hardverhez való hozzáférést. Mivel a szoftver a webkamerához hozzáférő alkalmazásokat folyamatosan figyelji, a védelem nem kerülhető meg. Képletesen szólva: a kamerához egy ajtó vezet, amelynek nyitását a Norton felügyeli.

Ha gyermekek is használják az eszközöket, az integrált szülői felügyelet lehetővé teszi bizonyos oldalak meglátogatásának vagy meghatározott online szolgáltatások használatának korlátozását, illetve megakadályozását. Ezen felül az integrált jelszókezelővel biztosítható, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá a felhasználó különböző online fiókjaihoz. Ez a funkció azt is lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy mindig különböző és biztonságos jelszavakat használjon az interneten - ehhez csak egyetlen mesterjelszót kell megjegyeznie.

Rendszerkövetelmények:

PC és Mac: Operációs rendszer: legalább Windows 7 vagy az utolsó előtti MacOS

Hardver: legalább 1 GHz-es processzor Legalább 256 MB RAM, legalább 300 MB szabad hely a merevlemezen. 

Mobileszközök: Legalább Android 6.0 vagy az utolsó előtti iOS

Továbbmutató linkek ide: "Norton 360 Deluxe"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Norton 360 Deluxe - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat