Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

McAfee Internet Security 2019

McAfee Internet Security 2019
4 000 Ft

Vételár Áfával

eszköz / év:

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • McAfee
  • 100708-HU
  • Új
  • 1 év
  • Minden nyelv
McAfee Internet Security 2019 - biztonsági csomag multiplatform kompatibilitással. A McAfee... több

Termékinformációk: "McAfee Internet Security 2019"

McAfee Internet Security 2019 - biztonsági csomag multiplatform kompatibilitással.

A McAfee Internet Security 2019 olyan hasznos eszközökkel egyesíti a díjnyertes felhőalapú vírusvédelmet, mint a levélszemétszűrő és az eszközkezelő. Ez a különféle funkciókat egyesítő szoftvercsomag átfogó online biztonságot kínál a felhasználóknak. Funkciókínálatát tekintve a McAfee-csomagok hierarchiájában az egyszerű „Antivirus” és az átfogó „Total Protection” között helyezkedik el. A rosszindulatú programok elleni megbízható védelem mellett a programcsomag olyan hasznos eszközöket is kínál, amelyek gondtalanabbá teszik a számítógépen végzett munkát és az interneten történő szörfözést. Közéjük tartozik például az integrált, de kikapcsolható reklámblokkoló. Ez többek között megakadályozza, hogy a nem kívánt előugró ablakok megzavarják a felhasználót, amikor a böngészőben az olvasásra koncentrál.
A McAfee Internet Security 2019 megvásárlása révén Ön nyugodtan böngészhet az interneten, és számítógépén tárolt adatait is biztonságban tudhatja.

Minden eszközre kiterjedő védelem

A McAfee Internet Security 2019 szoftvert többek között akkor is érdemes megvásárolnia, ha nem csak PC-jét vagy Mac-gépét akarja megvédeni. Ez a biztonsági csomag ugyanis több platformon keresztül az összes eszköz védelméről képes gondoskodni. Ennek köszönhetően a felhasználó a táblagépén vagy az okostelefonján is nyugodtan internetezhet. Ezt olyan funkciók biztosítják, mint a digitális személyazonosság ellopását megakadályozó, illetve a csalás és adathalászat elleni védelem. Online banki ügyintézés során a felhasználó aktiválhatja a McAfee adattitkosítási rendszerét az erre szolgáló eszközzel. Ez a bejelentkezések biztonságosabbá tétele érdekében akár 255 karakter hosszúságú jelszavakat hoz létre és ment el. A tényleges online banki tevékenységek biztonságosságáról pedig a McAfee Internet Security adathalászat elleni szűrője is gondoskodik.

Víruskereső, tűzfal és sok minden más

A McAfee Internet Security 2019 előző verziói számos elismerést kaptak a víruskeresés gyorsaságáért. Az új verzió emellett egy friss, egyszerűbb felületet is kínál, amely intuitív hozzáférést biztosít az összes biztonsági funkcióhoz, és személyre szabott ütemezést tesz lehetővé. A meghajtók és mappák automatikus szkennelését vezérlő ütemező
tartós védelmet nyújt az internetről érkező fenyegetésekkel szemben. Egy másik klasszikus és fontos funkció a testreszabott internetes tűzfal. Ez egy olyan hálózatfelügyelet, amelynek védelmi szintjét a felhasználó
saját igényeinek megfelelően állíthatja be. Ennek segítségével a gyanús bejövő internetes forgalom már azelőtt letiltható, hogy a rosszindulatú alkalmazások megpróbálnák a személyes adatokat az interneten terjeszteni.A McAfee Internet Security 2019 megvásárlásával ezeket a funkciókat Ön egy konzolon keresztül kényelmesen vezérelheti.

Egy előfizetéssel számtalan biztonsági kihívást legyőz

A McAfee Internet Security 2019 hosszú távon segít Önnek, hogy megvédje magát a kockázatos linkektől és weboldalaktól. Ehhez a szoftver SiteAdvisor nevű eszköze nyújt támogatást. Már a keresőmotor eredményeiben megmutatja, mely oldalak tartalmaznak potenciális veszélyeket. Ezáltal megakadályozza, hogy a felhasználók az ismerten rosszindulatú webhelyekre lépjenek. Emellett a közösségi oldalakon színkódok segítik a veszélyek elkerülését: a linkek színekkel jelölt kockázatértékelése minden korosztály számára egyértelmű. Az egész család által használt számítógépen igénybe vehető a szülői felügyelet funkció. Ennek segítségével bizonyos webhelyek blokkolhatók a gyermek életkorától függően. Ráadásul a biztonsági csomag időkorlátokkal segít elkerülni, hogy a gyerekek online tevékenysége túl hosszúra nyúljon. A McAfee Internet Security 2019 azt ia lehetővé teszi az engedélyezett felhasználók számára, hogy megnézzék, ki látogatja a blokkolt webhelyeket, vagy ki lépi túl a megszabott időkorlátot.

Vírusvédelem igényes felhasználók számára

A McAfee Internet Security 2019 csak egyike a lizengo weboldalán letölthető biztonsági csomagoknak. Szeretnénk ügyfeleinknek választási lehetőséget biztosítani, hogy mindenki megtalálhassa azt a szoftvert, amely használati szokásainak és személyes igényeinek a legjobban megfelel. Szakértő csapatunk örömmel ad tanácsot a termék kiválasztásával kapcsolatos kérdésekben. Hiszen több gyártó is kínál érdekes vírusvédelmi programokat. A jelenleg elérhető biztonsági szoftverek alapvető funkciói hasonlóak. A részletek azonban minden kiadás és verzió esetében eltérőek. Webáruházunkban Ön nyugodtan összehasonlíthatja a különféle lehetőségeket. Összegzésképpen elmondható:
Ha egy átfogó funkciópalettával rendelkező biztonsági csomagot keres, a McAfee Internet Security 2019 remek választás.

Operációs rendszer:
Android 4.1 vagy újabb mobileszközökhöz
iOS 10 vagy újabb
Mac OS X 10.12 vagy újabb
Microsoft Windows 10, 8.1, 8 és 7 SP1 (32 és 64 Bit)

Böngésző:
Internet Explorer 10.0 vagy újabb
Firefox, Chrome vagy Edge
Safari (Mac OS és iOS esetén)

E-mail programok levélszemét ellen:
POP3 (Outlook, Thunderbird)
MAPI (Outlook)
Webes e-mail fiók IMAP / POP3 hozzáféréssel

Hardver PC-használat esetén:
2 GB RAM
500 MB szabad merevlemez-terület:
legalább 1 GHz-es processzor

 

Továbbmutató linkek ide: "McAfee Internet Security 2019"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
McAfee Internet Security 2019 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat