Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Kaspersky Total Security 2020

Kaspersky Total Security 2020
8 500 Ft

Vételár Áfával

eszköz / év:

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Kaspersky
  • 101014-HU
  • Új
  • 1 év
  • angol
Vásárolja meg a Kaspersky Total Security 2020 szoftvert, és használja ki a teljes körű biztonság... több

Termékinformációk: "Kaspersky Total Security 2020"

Vásárolja meg a Kaspersky Total Security 2020 szoftvert, és használja ki a teljes körű biztonság előnyeit

A Kaspersky Total Security 2020 a Kaspersky Labs népszerű biztonsági csomagjának legújabb verziója. A számos fejlesztésnek, új funkcióknak és az optimalizált valós idejű vírusvédelemnek köszönhetően a felhasználók optimális védelmet kapnak a vírusok, a trójai és zsarolóprogramok, a levélszemét, az online csalások és a kémprogramok ellen. A szoftver azonnal felismeri a kártevőket, amelyeket ugyanilyen gyorsan blokkol és töröl.A Kaspersky Total Security nemcsak az asztali számítógépeket és a laptopokat védi az internetes fenyegetésektől, de a Mac-eket, valamint az Android és iOS operációs rendszereket futtató mobileszközöket is.

Felhővédelem - biztonság a közösségi intelligencia révén

A Kaspersky Lab víruskeresője a rendszeres online frissítések révén mindig naprakész vírusdefiníciónak köszönhetően felismeri a potenciálisan rosszindulatú betolakodókat. A Kaspersky Total Security 2020 szoftvert megvásárló felhasználók emellé felhőtámogatású védelmet is kapnak.

A felhőtámogatás segítségével az újonnan felfedezett kártevők gyorsan átkerülnek egy központi adatbázisba, ahol elemzés és feldolgozás után a megszerzett ismeretek az összes többi felhasználó számára is elérhetővé válnak. Ezáltal a veszélyek sokkal gyorsabban felismerhetők. A biztonsági csomagot szintén felhőtámogatású spamszűrők, adathalászat és biztonsági rés kiaknázása elleni védelem, valamint az úgynevezett ZETA Shield mélykenner egészíti ki, amely még a jól elrejtett rosszindulatú programokat is felismeri.

A Kaspersky Total Security 2020 segítségével biztonságos az online vásárlás és fizetés

Az adatok és a pénz az internetes bűnözők legkedveltebb célpontjai az interneten. A Kaspersky Labs biztonsági szoftvere azonban hatékonyan felfegyverzi a felhasználókat a PIN-kódok, jelszavak, TAN-ok és hitelkártya-információk védelme érdekében. Ez a vállalatok szempontjából is döntő fontosságú, hiszen náluk a potenciális károk mértéke nagyobb léptékű.

A „Safe Money” nevű technológia automatikusan felismeri, hogy egy bank vagy egy online áruház oldala érvényes SSL tanúsítvánnyal rendelkezik-e. Ezen felül a „virtuális” billentyűzet gondoskodik az érzékeny adatok begépelésekor a billentyűzet megfelelő árnyékolásáról.A billentyűfigyelők (keyloggers), amelyek a jelszavak ellopásához rögzítik a lenyomott billentyűket, a Kaspersky Total Security 2020 használatával hatékonyan blokkolhatók.

A Kaspersky Total Security 2020 további funkciói

  • Webkamera-védelem: a szoftver aktívan tájékoztatja a felhasználókat, amikor egy program megpróbál hozzáférni a belső vagy külső webkamerához, illetve a csatlakoztatott mikrofonhoz. A titkos kémtámadások így megbízható módon kivédhetők.
  • Zsarolás elleni védelem: a Kaspersky Total Security két fronton is megküzd a zsarolóvírusokkal. Még az sem jelent jelent problémát, ha a valós idejű védelem túl későn fedezi fel a betolakodót. A szoftver rendszeresen készít biztonsági másolatot, amellyel az elrabolt adatok könnyen helyreállíthatók.
  • Adattitkosítás és jelszókezelő: a felhasználók hatékonyan titkosíthatják érzékeny adataikat a szoftverrel. A jelszókezelőnek köszönhetően a hozzáférési adatok több eszközön generálhatók, tárolhatók és szinkronizálhatók.
  • VPN-védelem: a felhasználók biztonságosan és névtelenül szörfözhetnek az interneten a Kaspersky Secure Connection segédprogrammal. Ehhez naponta 300 MB adatforgalom áll rendelkezésükre, ami a legtöbb naponta használt alkalmazáshoz elegendő.
  • Átfogó szülői felügyelet: ez a funkció nem csak a megkérdőjelezhető tartalommal rendelkező webhelyek elérését blokkolja. Ugyanilyen praktikus funkciója a gyerekek által begépelt érzékeny adatok automatikus blokkolása, a Messengeren keresztül bonyolított adatforgalom figyelése, valamint a számítógépek és okostelefonok ideiglenes korlátozásának lehetősége.
Platform Windows, Mac, Android, iOS
Operációs rendszer Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise, Windows 8 és Windows 8.1 Pro (64 bites), Windows 7 Starter, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 7 Ultimate, macOS 10.12 (vagy újabb), Android 4.25–9.0, iOS 12.0 (vagy újabb)
Processzor 1 GHz (vagy erősebb)
RAM Windows: 1 GB (32 bit), 2 GB (64 bit), Mac: 2 GB
Grafikus kártya n.a.
Hangkártya n.a.
Merevlemez Windows: 1500 MB szabad merevlemez-terület, Mac: 1 920 MB
Kijelző Windows, Mac: 1024x600 pixel (minimum), Android: 320x480 pixel (minimum)
Optikai meghajtó n.a.
Továbbmutató linkek ide: "Kaspersky Total Security 2020"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Kaspersky Total Security 2020 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat