Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Kaspersky Total Security 2019

Kaspersky Total Security 2019
8 000 Ft

Vételár Áfával

eszköz / év:

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Kaspersky
  • 100561-HU
  • Új
  • 1 év
  • Minden nyelv
A Kaspersky Total Security 2019 kiadásával a Kaspersky Labs IT-biztonsági szakemberei ismét új... több

Termékinformációk: "Kaspersky Total Security 2019"

A Kaspersky Total Security 2019 kiadásával a Kaspersky Labs IT-biztonsági szakemberei ismét új szintre emelték prémium terméküket, és számos kisebb-nagyobb újítással látták el. A mindenre kiterjedő csomag így nemcsak vírusok, trójai, programok, rosszindulatú szoftverek és társaik ellen véd, hanem az adathalász és a felhasználó magánszféráját célzó támadások hatékony elhárítását is szolgálja. A biztonsági szoftver magját a valós idejű hibrid víruskereső képezi.

Ez felhőalapú csatlakozáson keresztül többmillió számítógép rajintelligenciáját használja ki úgy, hogy azonnal felismeri az ismeretlen kártevőket, és szinte valós időben rögzíti azokat az adatbázisban. A Kaspersky Total Security felhasználói így már az új fenyegetések megjelenését követően röviddel a biztonságos oldalon állhatnak a rendszeres frissítéseknek köszönhetően. A 2019-es verzió a sebezhető pontok továbbfejlesztett felismerésével még jobban támogatja a védelmi hatást.

A magánszféra védelme a banki szolgáltatások és vásárlás során

Mivel egyre több pénzügyi tranzakció kerül hálózati lebonyolításra, ezért kulcsfontosságú az optimálisan védett számítógép. A Kaspersky Total Security 2019 ezen a területen az adathalászatot megelőző funkciójával tűnik ki, amely felhívja a felhasználók figyelmét a bankok és fizetési szolgáltatók hamis weboldalaira, és így megakadályozza a számlaadatokkal, PIN-kódokkal, illetve a külső oldalak hozzáférési adataival való visszaéléseket.

A fizetési forgalom további biztonságáról a „Safe Money” technológia gondoskodik. A jelszavak virtuális billentyűzeten keresztüli opcionális bevitele hatékony védelmet jelent a billentyűzetfigyelő programokkal szemben. A jelszavak emellett az integrált jelszókezelőben tárolhatók kényelmesen.

A Total Security aktuális verziójának köszönhetően a fiatalabb generáció is biztonságosabban használhatja az internetet. A szülők nemcsak a letöltéseket és nem megfelelő tartalmakat tudják egyénileg letiltani, hanem blokkolhatják az olyan személyes adatok kiadását, mint a cím vagy a telefonszám. Mivel az egyéni profilbeállításokon keresztül például webkamera is deaktiválható, így megakadályozható a titkos vagy jogosulatlan bepillantás a nappaliba vagy gyerekszobába.

Legmagasabb fokú biztonság az adatok és dokumentumok számára

A Kaspersky Total Security 2019 segítségével a fontos adatok is biztonságban vannak. Az optimalizált felhőalapú biztonsági mentés funkciónak köszönhetően a felhasználók ugyanolyan könnyedén menthetik el online a fontos dokumentumokat és fájlokat, mint az előző nyaralás során készített videókat és fényképeket. Azonban nem csak a felhőalapúan mentheti el az adatokat a biztonsági szoftver segítségével, hanem azokat egy virtuális adattrezorba is elmentheti.

Ráadásul ez az adattrezor AES 256-bites titkosítással gondoskodik arról, hogy az illetéktelenek számára szinte lehetetlen legyen a hozzáférés. Ha pedig többé már nincs szüksége az érzékeny adatokra, akkor azokat egyetlen kattintással, a mellékelt iratmegsemmisítővel törölheti visszaállíthatatlanul. Az adatok szándékolatlan törlésének megelőzésére a szoftver mindemellett idővezérelt biztonsági mentéseket kínál.

Zavartalan munkavégzés

Aki nyugalomban szeretne dolgozni a teljes képernyőn, annak nincs szüksége a víruskereső állandó jelentéseire. A Kaspersky Labs fejlesztői ezért úgy módosították prémium termékük aktuális verzióját, hogy az a munkafolyamatot csak kritikus fontosságú jelentések esetén szakítja meg felugró üzenetekkel. A felhasználói felületet számos helyen átdolgozták és leegyszerűsítették, amely gyorsabb és kényelmesebb navigációt tesz lehetővé.

A megfelelő verzió minden igényre

Aki egynél több számítógépen vagy notebookon szeretné élvezni az extra adag biztonságot, az 3, illetve 5 licencet vásárolhat meg egyszerre, kedvezményes feltételek mellett. Még jobban járhatnak azok a felhasználók, akik a vásárlás során rögtön kétéves licenc mellett döntenek. Ezek a verziók is kaphatók egyedi licenc, illetve 3- vagy 5-éves licenc formájában. A Kaspersky Total Security 2019 így mindent egybevetve ideális termék a 100 százalékos biztonságra vágyó felhasználók számára.

Operációs rendszerWindows 10 Home, Windows 10 Pro, Mac OS
ProcesszorLegalább 1 GHz teljesítményű, (32 bites (x86) vagy 64 bites (x64) processzor – javasolt a jelentősen nagyobb teljesítmény
Memórialegalább 2 GB RAM (32 bit / 64 bit), 4 GB RAM javasolt (32 bit / 64 bit)
VideokártyaDirectX 9 videokártya (minimum) WDDM 1.0 illesztőprogrammal, DirectX 10 videokártya (optimális)
Hangkártyan.a.
MerevlemezLegalább 16 GB szabad tárhely a telepítési meghajtón (32 bit), 20 GB szabad tárhely (64 bit)
Képernyő800 x 600 képpont (minimum)
Optikai meghajtóDVD-meghajtó (a DVD-ről történő telepítéshez)
Továbbmutató linkek ide: "Kaspersky Total Security 2019"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Kaspersky Total Security 2019 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat