Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Kaspersky Internet Security 2020

Kaspersky Internet Security 2020
6 500 Ft

Vételár Áfával

eszköz / év:

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Kaspersky
  • 101012-HU
  • Új
  • 1 év
  • angol
Kaspersky Internet Security 2020: nagyobb biztonság az interneten Mivel a számítógép- és... több

Termékinformációk: "Kaspersky Internet Security 2020"

Kaspersky Internet Security 2020: nagyobb biztonság az interneten

Mivel a számítógép- és okostelefon-használók ma már szinte állandóan online vannak, eszközeikre az internet jelenti a legnagyobb veszélyt.A  Kaspersky Internet Security 2020 egy átfogó biztonsági csomag, amely a PC-k, notebookok, okostelefonok és táblagépek védelmére, valamint a főbb internetes fenyegetések semlegesítésére szolgál. A szoftver kompatibilis az összes modern Windows rendszerrel, macOS-t futtató eszközökkel, például a Mac vagy MacBook Pro gépekkel, valamint az iOS- vagy Android-rendszerű mobileszközökkel. A Kaspersky Internet Security 2020 felhasználói többek között védelmet kapnak a kártékony szoftverek, a webkamera irányításának átvétele, a csalási kísérletek, a kriptobányász weboldalak és még sok más kockázat ellen. A program összes funkcióját egy egyszerű irányítópulton keresztül lehet nyomon követni.

A Kaspersky Internet Security 2020 erős védelmet biztosít a magánélet számára. A szoftver meghiúsítja a webkamera külső elérését, ami manapság a legtöbb modern laptopot fenyegeti. A program emellett megakadályozza a böngészési előzményekhez való hozzáférést és adathalászat elleni védelmet is kínál: a gyanúsnak tűnő webhelyeket, amelyek másnak adják ki magukat, mint amik valójában, automatikusan felismeri. Ezután a hozzáférést azonnal blokkolja, így még a kevesebb tapasztalattal rendelkező felhasználók sem esnek a támadók csapdájába. A szoftver emellett inaktiválja a nyomkövető sütiket (tracking cookie), melyeket a hirdetők használnak az egyéni felhasználók tevékenységének nyomon követésére az interneten. A programnak köszönhetően ettől többé nem kell tartani.

A biztonsági csomag részét képezi egy külön böngésző is, amely a közismert Tor-projekten alapul, és nagyon magas szintű biztonságot nyújt. Ez különösen alkalmas online tranzakciók lebonyolításához, így az online banki ügyintézés során az átutalási megbízásokat rettegés nélkül el lehet küldeni. Ez a kiegészítő böngésző PC-khez és Mac-ekhez egyaránt elérhető, és eltekintve az online banki tevékenységektől, nem avatkozik be a rendszer működésébe, és nem igényel sok erőforrást. Csakúgy, mint a program többi funkciója esetében, a szoftver ezen része is észrevétlenül működik a háttérben, és nem terheli a rendszert. A Kaspersky Internet Security 2020 az átlagfelhasználót támogatja: a varázslónak köszönhetően az alkalmazást még a kezdők is gyorsan és biztonságosan beállíthatják.

A Kaspersky Internet Security 2020 szoftver vásárlóinak ráadásul csúcskategóriás hardverre sem lesz szükségük: a biztonsági csomagot úgy optimalizálták, hogy még gyengébb, régebbi eszközökön is feltünés nélkül működjön a háttérben. A használt rendszer erőforrásait csak csekély mértékben veszi igénybe, és minimális teljesítményvesztés mellett átfogó védelmet biztosít. A szoftver egy víruskeresővel is rendelkezik, amely az internetről származó legnagyobb fenyegetésekkel szemben védi a felhasználó számítógépét. Például a zsarolóprogramok elleni védelemnek köszönhetően kizárt, hogy a rosszindulatú szoftverek titkosítsák és elérhetetlenné tegyék a merevlemezek tartalmát. Ez különösen hasznos az otthoni irodában, amikor a fontos adatok elvesztése  felmérhetetlen veszteség, de fontos eszmei értéket képviselnek a személyes fájlok is, például a fényképek.

A szoftver emellett napi 200 MB adatcsomagot is tartalmaz. Ez a termék összes vásárlója számára lehetővé teszi az adattovábbítást egy olyan biztonságos VPN-kiszolgálón keresztül, amelyhez harmadik felek a normál internetes csatornákon át nem férhetnek hozzá. A Kaspersky Internet Security 2020 megvásárlásával a felhasználók még jobban megvédhetik személyes adatállományaikat az illetéktelen hozzáféréstől. Az internetes fizetésekre kizárólag titkosított csatornán kerül sor, de a termék ezen felül kémprogram elleni védelmet is tartalmaz Androidos eszközökhöz, például okostelefonokhoz vagy táblagépekhez. Az említett funkciók kompatibilisek az összes modern böngészővel, pl. Firefox, Edge, Safari, Chrome, stb. A PC így új böngésző telepítése nélkül ugyanúgy használható, mint korábban.

A Kaspersky Internet Security 2020 az egyik legjobb megoldás azok számára, akik nagyobb biztonságban akarják tudni az internetre csatlakozó eszközeiket. A napi böngészéstől és csevegéstől kezdve, a webkamerán át a pénzügyi tranzakciókig, a biztonsági csomag figyeli az összes tevékenységet, és a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja.

Operációs rendszer Windows 7 Starter Edition vagy újabb; macOS 10.12 vagy újabb; Android 4.4 vagy újabb; iOS 11.0 vagy újabb
Merevlemez 1,5 GB szabad kapacitás Windows-rendszerekhez; 1,62 GB szabad kapacitás macOS-rendszerekhez
Memória legalább 1 GB RAM (32 bites Windows) vagy 2 GB RAM (64 bites Windows); legalább 2 GB RAM (macOS)
Internet állandóan aktív internetkapcsolat a lehető legjobb védelem érdekében
Továbbmutató linkek ide: "Kaspersky Internet Security 2020"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Kaspersky Internet Security 2020 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat