Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Kaspersky Internet Security 2019

Kaspersky Internet Security 2019
7 000 Ft

Vételár Áfával

eszköz / év:

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Kaspersky
  • 100551-HU
  • Új
  • 1 év
  • Minden nyelv
Egy olyan hatékony biztonsági szoftver, mint a Kaspersky Internet Security 2019 nem hiányozhat... több

Termékinformációk: "Kaspersky Internet Security 2019"

Egy olyan hatékony biztonsági szoftver, mint a Kaspersky Internet Security 2019 nem hiányozhat egyetlen notebookról vagy asztali számítógépről, ugyanis az aktuális statisztikák szerint folyamatosan nő az internetes fenyegetések száma. A Kaspersky Labs aktuális biztonsági csomagjának központi eleme átfogó védelmet nyújt a vírusokkal és kártevőkkel szemben, ahogyan a KasperskyAnti-Virus 2019 csomag is tartalmazza. Hatékonyan védi a Windowsés Mac számítógépeket, valamint mobil végberendezéseket a vírusokkal, férgekkel, rosszindulatú szoftverekkel, zsarolóprogramokkal és az egyre gyakrabban előforduló titkosító trójai programokkal szemben.

Ez azonban nem minden, hiszen a Kaspersky Internet Security 2019 sokkal több, mint víruskereső program, ugyanis elhárítja az adathalász támadásokat az online banki szolgáltatások során, támogatja a magánszféra védelmét, továbbá óvja a PIN-kódokat és jelszavakat. Ezen túlmutatóan egyedileg konfigurálható gyermekvédelmi mechanizmussal rendelkezik, melynek segítségével letilthatók a nem kívánt tartalmak, és kezelhető a közösségi hálózatokhoz való hozzáférés.

Biztonságos internetezés a felhő védelmében

Az új fenyegetésekre való lehető leggyorsabb reagálás érdekében a Kaspersky Labs szakértői az Internet Security programcsomag fejlesztése során ezúttal is a közvetlen felhőalapú kapcsolatra helyezik a hangsúlyt. E védőmechanizmusnak köszönhetően minden felhasználó közvetlenül élvezheti annak előnyét, hogy egy másik felhasználó készülékén felismert új fenyegetés mindig a folyamatosan frissülő online adatbázisba kerül rögzítésre. A kártevő-definíciók frissítésével így közel valós időben lehetséges a közvetlen reagálás a fenyegetésekre. Ezt egészíti ki a különféle visszaélések elleni hatékony védelem a sebezhető pontok továbbfejlesztett felismerésének köszönhetően.

Biztonság minden digitális élettérben

A Kaspersky Internet Security 2019 további fő komponense az online fizetések védelme, amely integrált adathalászat elleni védelmet tartalmaz, és megbízhatóan figyelmezteti a felhasználókat a hamis banki és pénzintézeti weboldalakra. A szoftvercsomag fejlesztése során a magánszféra védelme is előtérben volt. Legyen szó a felhasználói identitásról az online banki szolgáltatások, webáruházak oldalainak vagy közösségi hálózatok használata során, vagy közvetlenül az otthoni számítógép védelméről, a Kaspersky Internet Security mindenre kiterjedő biztonságot nyújt.

Miközben a webkamerák felhasználói védettek a kamerán keresztüli, bűnözők általi visszaélések ellen, a szülőknek lehetőségük nyílik gyermekeik aktív védelmére a letöltések vagy a személyes adataik elküldésének letiltása segítségével. A többeszközös Internet Security programcsomag átfogó biztonsági opciói emellett Android, valamint Mac operációs rendszereken is használhatók.

A Kaspersky Internet Security 2019 új szolgáltatásai

A biztonsági szoftver 2019-es verziója számos olyan fejlesztésen ment keresztül, amelyek jelentősen megkönnyítik a kezelést és a szoftver által okozott zavarokat. Így például messzemenően átalakították az értesítési központot, amely csak a kritikus fontosságú üzeneteket jeleníti meg a teljes képernyős használat során, ennek köszönhetően nem zavarja meg a munkafolyamatot a felesleges felbukkanó üzenetekkel.

Ezt egészíti ki még az a lehetőség, hogy egy szimbólumon keresztül biztonságos böngészőben lehet megnyitni speciális weboldalakat; illetve a továbbfejlesztett hirdetésblokkoló komponensek. Az aktuális verzióban így az is lehetővé válik, hogy szűrőket állítsunk be a Kaspersky Internet Security által blokkolni kívánt konkrét hirdetések számára. Az eszköz jelentősen továbbfejlesztett verziójának további újdonságának számít még a felesleges, illetve nem kívánatos szoftverek eltávolításának lehetősége, amely jelentősen intuitívabban kezelhető.

A megfelelő verzió minden igényre

A több eszközt védeni kívánók számára az egyéves egyedi licenc mellett lehetőség nyílik a 3, illetve 5 asztali számítógépre vagy notebookra történő telepítést lehetővé tevő licencek megvásárlására. További alternatívaként a licenccsomag kétéves időtartamra történő megkötésére is lehetőség nyílik, a Kaspersky Internet Security 2019 által nyújtott átfogó védelem hosszú távú, kedvező áron történő igénybe vétele érdekében.

Operációs rendszer Windows
Operációs rendszer Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Processzor Legalább 1 GHz teljesítményű, (32 bites (x86) vagy 64 bites (x64) processzor – javasolt a jelentősen nagyobb teljesítmény
Memória legalább 1 GB RAM (32 bit), legalább 2 GB RAM javasolt (64 bit)
Videokártya n.a.
Hangkártya n.a.
Merevlemez Legalább 1150 MB szabad tárhely a telepítési meghajtón
Képernyő 1024 x 600 képpont (minimum)
Egyéb Aktív internetkapcsolat a Kaspersky Anti-Virus aktiválása és telepítése, valamint az adatbázisok frissítése és a Kaspersky Security Network használata érdekében
Továbbmutató linkek ide: "Kaspersky Internet Security 2019"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Kaspersky Internet Security 2019 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat