Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Kaspersky Anti-Virus 2020

Kaspersky Anti-Virus 2020
5 500 Ft

Vételár Áfával

eszköz / év:

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Kaspersky
  • 101013-HU
  • Új
  • 1 év
  • angol
Kaspersky Anti-Virus 2020: védelmet biztosít a legújabb fenyegetések ellen A Kaspersky... több

Termékinformációk: "Kaspersky Anti-Virus 2020"

Kaspersky Anti-Virus 2020: védelmet biztosít a legújabb fenyegetések ellen

A Kaspersky Anti-Virus 2020 nem csak a klasszikus kártevőkkel, de az új kockázatokkal szemben is védelmet nyújt a felhasználók számára. A szoftver például megakadályozza a kriptobányászvírusok támadásait is.A cryptolocker zsarolóvírusoknak sincs esélyük a károkozásra. A szoftver malware-adatbázisa folyamatosan frissül. A felhasználók tehát nyugodt szívvel indíthatják el a számítógépüket, mert a programnak köszönhetően még a legújabb vírusok, trójaiak és egyéb kártevők ellen is védettséget élveznek. Különösen az aktív, gyakran online lévő, de nem megfelelő védettséggel rendelkező magánfelhasználók használhatják ki remekül ezeket az előnyöket. Ráadásul a program vásárlói rendkívül kedvező áron jutnak a piac egyik legerősebb víruskereső szoftveréhez.

Ezért a Kaspersky Anti-Virus 2020 megvásárlása a céges felhasználók számára is bölcs döntést jelent.

A szakmai és vállalati felhasználók két módon is profitálhatnak a Kaspersky Anti-Virus 2020 funkciókínálatából. A szoftver egyrészt védettséget nyújt a zsarolóprogramokkal szemben. A hackerek egyre inkább az érzékeny vállalati adatokat célozzák meg, amelyeket titkosítanak és csak váltságdíj ellenében oldanak fel. Az ilyen titkosítószoftvereket hívják zsarolóprogramoknak.Az Anti-Virus 2020 megakadályozza ezeket a támadásokat. Az önállóan tanuló védelmi szoftver felismeri, amikor jogosulatlan programok akarnak hozzáférni az adatokhoz, és ezeket visszavonhatatlanul blokkolja. Ennek ellenére a felhasználók továbbra is zavartalanul dolgozhatnak az adott adatokkal. A Kaspersky program révén ugyanis továbbra is az eredeti állapotukban látják a megtámadott adatokat. Másrészt a hekkerek általában hatszámjegyű váltságdíjat szoktak követelni.Tehát a Kaspersky víruskeresője már egyetlen támadás elhárításával rengeteg pénzt spórol meg a felhasználónak.

A Kaspersky Anti-Virus 2020 szakmai vagy vállalati felhasználók számára is ajánlott, mivel a program nem korlátozza a számítógép teljesítményét. A rosszindulatú programok kivédésére szolgáló szoftverek jelentős része észrevehetően lelassítja a munkafolyamatokat. A Kaspersky programját azonban úgy tervezték, hogy valósidejű védelmet nyújtson, de eközben se veszélyeztesse az eszköz teljesítményét.

Malware elleni védelem belépési korlátok nélkül

A Kaspersky Anti-Virus2020 különösen alkalmas azok számára, akik távolságtartó viszonyban vannak a számítógépekkel és az informatikai alkalmazásokkal. A szoftvert kifejezetten úgy tervezték, hogy használata bárki számára egyszerű legyen. A telepítés pár egérkattintástól eltekintve automatikusan megtörténik, a felhasználónak csak néhány kérdést kell megválaszolnia. A program olyan alapértelmezett beállításokat javasol, amelyek teljes mértékben megvédik a felhasználó számítógépét. Az Anti-Virus 2020 menüje szintén hihetetlenül egyszerű: a teljes szoftver egyetlen irányítópultról vezérelhető, amelynek mindössze négy gombja van.

A program a védettségi állapotot egy jelzőlámpán keresztül is mutatja. Ha az zöld színű, akkor minden rendben van. Ha a lámpa sárga vagy piros, akkor beavatkozásra van szükség. A szoftver azonban még ebben az esetben sem hagyja magára a felhasználót. Olyan intézkedéseket javasol, amelyekkel az aktuális probléma orvosolható.

A szoftver alapvetően az összes Windows-os asztali számítógépen, laptopon és táblagépen működik.

Operációs rendszer: legalább Windows 7 az asztali gépekhez és laptopokhoz, illetve Windows 8 a táblagépekhez

Merevlemez-tárhely: 1,5 GB

Processzor: legalább 1 Ghz-es

Memória: Legalább 1 GB RAM 32 bites rendszerekhez és 2 GB RAM 64 bites rendszerekhez

Legalább Microsoft .NET Framework 4.0

Böngésző: legalább Internet Explorer 10

Minimális képernyőfelbontás: 1024x768 pixel

Továbbmutató linkek ide: "Kaspersky Anti-Virus 2020"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Kaspersky Anti-Virus 2020 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat