Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Kaspersky Anti-Virus 2019

Kaspersky Anti-Virus 2019
5 000 Ft

Vételár Áfával

eszköz / év:

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Kaspersky
  • 100550-HU
  • Új
  • 1 év
  • Minden nyelv
Az internetes fenyegetések növekvő száma minden eddiginél fontosabbá teszi a hatékony... több

Termékinformációk: "Kaspersky Anti-Virus 2019"

Az internetes fenyegetések növekvő száma minden eddiginél fontosabbá teszi a hatékony vírusvédelmet. A Kaspersky Anti-Virus 2019 aktuális verziójában a Kaspersky Labs biztonsági szakemberei újra néhány központi fejlesztést hajtottak végre és integráltak a nagy teljesítményű védőcsomagba. A vírusok, rosszindulatú szoftverek, zsarolóprogramok és az egyre gyakrabban fellépő titkosító trójai programok elleni védelem érdekében a kiváló minőségű védőszoftver elengedhetetlen fontosságú minden laptop vagy asztali számítógép számára, otthoni és irodai felhasználás során egyaránt.

Felhőalapú hibrid védelem a maximális védelemért

Az egyre összetettebbé váló fenyegetésekre és a potenciális kártevők gyors alkalmazkodására reagálva a Kaspersky Anti-Virus 2019 most is a konzekvens felhőalapú alkalmazásra helyezi a hangsúlyt. A szoftver számítógépre telepítését és az online kapcsolat létrehozását követően az intelligens védőmechanizmus működésbe lép. A Kaspersky Anti-Virus ennek során valós időben fér a központi adatbázishoz, és így még az újonnan felbukkanó fenyegetéseket is gyorsan és hatékonyan képes felismerni. A nagy teljesítményű felismerési funkciónak köszönhetően a Kaspersky Anti-Virus 2019 felhasználói proaktív védelmet élvezhetnek a kártevők ellen.

Ha ugyanis a program egy tetszőleges felhasználó készülékén új fenyegetést ismer fel, akkor annak jellemzőit valós időben rögzíti az adatbázisban, amely rendszeresen és teljesen automatikusan frissül. A biztonsági csomagot a sebezhető pontok bővített felismerése teszi teljessé a különböző visszaélések elleni hatékony védelem érdekében; emellett hatékony adathalászat elleni funkció védi a Kaspersky felhasználókat a digitális csalási kísérletekkel szemben.

A Kaspersky Anti-Virus 2019 vadonatúj szolgáltatásai

Az aktuális verzió részletein is számos fejlesztést hajtottak végre. Köztük például a parancsfájlok ellenőrzése az Antimalware Scan Interfaces (AMSI) segítségével. Ez a Microsoft Windows 10 operációs rendszer óta elérhető komponens lehetővé teszi a parancsfájlok és más objektumok ellenőrzését, és figyelmezteti a felhasználót a lehetséges fenyegetésekre. Az aktuális verzióban az otthoni hálózat Network Attack Blocker általi integrált védelme mellett a víruskereső szoftver felhasználói Extend Validation tanúsítványok titkosításának feloldását is deaktiválhatják, illetve hatékonyabban ellenőrizhetik a titkosított csatlakozásokat.

Intuitív kezelés és rugalmas licencmodell

Aki pedig nem szeretné, hogy a víruskereső szoftvere zavarja a munka közben, az az Anti-Virus 2019 használata során értékelni fogja többek között a továbbfejlesztett értesítési központot. Ezentúl nem jelennek meg a nem kritikus fontosságú üzenetek, ha a felhasználó teljes képernyős üzemmódban dolgozik. A Kaspersky Labs emellett a „Tools” ablakot is átalakította a programfunkciók kategóriák szerinti áttekinthető csoportosításával, jelentősen egyszerűbbé téve a munkát a szoftver kezelésében kevésbé jártas felhasználók számára.

A Kaspersky vírusvédelem mellett döntő felhasználók a rugalmas előfizetési modell előnyeit élvezhetik. A felhasználók ráadásul több licenctípus közül választhatnak. Az egy számítógépen használható, 1 évig érvényes alaplicenc mellett 3 és 5 licencet magában foglaló csomagok is elérhetők kedvező áron. Emellett kétéves egyedi és többkészülékes licencek kötése is lehetséges. Mindent egybevetve a Kaspersky Anti-Virus 2019 ezzel vonzó és hatékony csomag, amely ideálisan kielégíti a magánfelhasználók igényeit.

Operációs rendszer Windows
Operációs rendszer Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Processzor Legalább 1 GHz teljesítményű, (32 bites (x86) vagy 64 bites (x64) processzor – javasolt a jelentősen nagyobb teljesítmény
Memória legalább 1 GB RAM (32 bit), legalább 2 GB RAM javasolt (64 bit)
Videokártya n.a.
Hangkártya n.a.
Merevlemez Legalább 1150 MB szabad tárhely a telepítési meghajtón
Képernyő 1024 x 600 képpont (minimum)
Egyéb Aktív internetkapcsolat a Kaspersky Anti-Virus aktiválása és telepítése, valamint az adatbázisok frissítése és a Kaspersky Security Network használata érdekében
Továbbmutató linkek ide: "Kaspersky Anti-Virus 2019"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Kaspersky Anti-Virus 2019 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat