Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

G Data Total Security 2019

G Data Total Security 2019
7 000 Ft

Vételár Áfával

eszköz / év:

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • G Data
  • 100959-HU
  • Új
  • 1 Év
  • angol
Vásárolja meg a G Data Total Security 2019 szoftvert és élvezze a teljes biztonságot A férgek,... több

Termékinformációk: "G Data Total Security 2019"

Vásárolja meg a G Data Total Security 2019 szoftvert és élvezze a teljes biztonságot

A férgek, vírusok és kibertámadások minden évben milliárd dolláros kárt okoznak. Az általuk jelentett fenyegetés már nem csak a vállalatokat érinti, hanem a privát számítógépek millióit is, amelyek gyakran nem rendelkeznek a támadások kivédéséhez szükséges védelemmel. A G Data Total Security 2019 szoftverrel a felhasználók pontosan ahhoz a biztonsághoz jutnak hozzá, amelyre számítógépes rendszereiknek szükségük van. A jelenlegi verzió nemcsak megújult vírusirtót kínál, hanem számos hasznos biztonsági funkcióval is rendelkezik, a jelszókezelőtől kezdve a hatékony titkosítási mechanizmusokon át az egyetlen egérkattintással végrehajtható, teljesítménynövelő rendszertisztításig.

G Data Total Security 2019 - nem csak vírus elleni védelem

Az elmúlt években a trójai vírusként behatoló zsarolóprogramok számtalan bosszúságot okoztak. Ha egy rendszert megfertőznek, a fontos dokumentumok ugyanúgy odavesznek, mint a privát fotók és videók. A G Data Total Security megbízható védelmet nyújt a ransomware szoftverek ellen, amelyek zárolják a felhasználók gépeit és fizetséget követelnek a blokkolás feloldásáért cserébe. Az átfogó védelemnek köszönhetően a „Petya" vagy a „Locky" nevű zsarolóprogramoknak nincs esélyük.

A Total Security Suite ezeken kívül más fenyegetésekkel szemben is védelmet nyújt. A maximális védettségről a saját tűzfal, a biztonsági rés kiaknázása elleni védelem, valamint a két párhuzamos víruskereső kombinációja gondoskodik, amelyek már jellemző viselkedésük alapján felismerik a lehetséges veszélyeket. Mindezt már akkor, amikor az adatbank még nem is tartalmazza ezek aláírását.

A jelszókezelőnek köszönhetően nincs több elfelejtett jelszó

A használt platformok, fiókok és szolgáltatások számának növekedésével párhuzamosan azon hitelesítőadatok száma is emelkedik, amelyekre a felhasználóknak emlékezniük kell. Sok felhasználó már feladta, és ugyanazt a jelszót használja szinte mindenhol, mert nem tudja fejben tartani a számokból, betűkből és speciális karakterekből álló, tucatnyi biztonságos jelszót. Ha a bűnözők feltörnek egy felhasználói fiókot, az ott talált jelszóval sok más fontos helyhez hozzáférhetnek az e-mail fiókoktól kezdve a streaming szolgáltatási oldalakon át az online banki felületekig.

A G Data jelszókezelőjének köszönhetően ez a probléma meg van oldva. A felhasználó egyetlen kattintással elmentheti és bármikor újra betöltheti a különböző szolgáltatások eléréséhez szükséges jelszavakat. A G Data Total Security 2019 felhasználóinak ehhez mindössze egyetlen mesterjelszót kell megjegyezniük. A jelszószéf nem csak a biztonságot növeli, de feleslegessé teszi a jelszavak állandó visszaállítását.

A G Data Total Security 2019 megvédi az adatokat az illetéktelen hozzáféréstől

Az egyre átfogóbb hálózatok korában a bizalmas dokumentumok és információk különleges védelmet igényelnek. Ez nemcsak a kívülről érkező illetéktelenek, hanem a gyerekek vagy a háztartásban élő más személyek hozzáférésére is vonatkozik. A G Data Total Security által kínált adattitkosítási funkció egy jelszóval biztosítja mind az adatok, mind pedig a gép védelmét és biztonságos titkosítását.

A titkosítás olyan adathordozókra is kiterjeszthető, mint a memóriakártyák, merevlemezek és USB-meghajtók. Így a felhasználók maguk határozhatják meg, hogy a rendszerükön mely adathordozókhoz adnak hozzáférést másoknak. Az adattitkosításnak köszönhetően még egy adathordozó elvesztése is sokkal kisebb probléma.

Automatikus biztonsági mentések a fontos adatokról

A digitális korban az adatvesztés jelenti az egyik legnagyobb fenyegetést. Ez ugyanúgy vonatkozik az üzleti adatokra, mint a magán dokumentumokra és az emlékeztetőkre. Ezért a biztonsági mentés fontossága vitathatatlan. A G Data Total Security megkönnyíti az adatmentést és hatékony védelmet biztosít az adatvesztés ellen. A szoftver az adatokat a jelszóvédelemmel együtt igény szerint a helyi rendszeren vagy egy csatlakoztatott felhőben tárolja. A G Data Total Security a Dropbox és a Google Drive tárhelyszolgáltatók mellett a német DriveOnWeb felhőszolgáltatást is támogatja, amely további 5 GB tárhelyet is biztosít.

PlatformWindows
Operációs rendszerWindows 10, Windows 8, Windows 8.1, Windows 7
RAMlegalább 2 GB RAM (több ajánlott)
Grafikus kártyan.a.
Hangkártyan.a.
Merevlemezn.a.
Kijelzőn.a.
Továbbmutató linkek ide: "G Data Total Security 2019"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
G Data Total Security 2019 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat