Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

G Data Internet Security 2019

G Data Internet Security 2019
5 900 Ft

Vételár Áfával

eszköz / év:

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • G Data
  • 100958-HU
  • Új
  • 1 Év
  • angol
G Data Internet Security 2019 - Biztonság hibrid védelemmel A G Data Internet Security 2019... több

Termékinformációk: "G Data Internet Security 2019"

G Data Internet Security 2019 - Biztonság hibrid védelemmel

A G Data Internet Security 2019 egy könnyen használható és technológiailag fejlett víruskereső szoftver. Két különböző védelmi modullal működik, amelyek kiegészítik egymást. Ezzel gyakorlatilag kettős védelmet nyújt a felhasználónak: amit az egyik modul nem tud, azt tudja a másik. A funkciók köre kiterjed többek között az adathalászat és a biztonsági rés kiaknázása elleni védelemre, valamint magában foglalja a viselkedésfigyelést. A program gyorsan figyelmezteti a felhasználót az észlelt rendellenességekre és a rendszer feltárt sebezhetőségeire. Ezt támogatják az óránkénti frissítések, az intelligens tűzfal és a levélszemétszűrés A szoftverbe integrált biztonsági technológiák védelmet nyújtanak a trójai zsarolóvírusokkal és a kiberbűnözőkkel szemben. A termék kiváló választás otthoni számítógépekhez, mivel szülői felügyeleti funkciót is tartalmaz, továbbá biztonságossá teszi az online banki ügyintézést és az interenetes vásárlást. A G Data Internet Security 2019 vásárlói különösen jó védelemre számíthatnak a kártevők ellen.

Átfogó adatvédelem

Ha szeretne megszabadulni a mindennapok néhány aggodalmától, a G Data Internet Security 2019 megfelelő választást jelent. Ez a felhasználóbarát szoftver sok olyan gondot levesz az Ön válláról, amelyek rendszeres teendők formájában jelentkeznének. Természetesen a felhasználó maga is beállíthatja az automatizálás szintjét. Például lehetséges az USB-meghajtók és a külső merevlemezek automatikus ellenőrzése. Ha a víruskereső modulok átvizsgálják ezeket az adattárolókat, a digitális kártevők nem jutnak el a számítógépig. A személyes adatok automatikus, felhőbe történő biztonsági mentése szintén hasznos lehet. A kiválasztott helyi biztonsági mentés kiegészítéseként a fájlokat tárolhatja olyan németországi szervereken, amelyeket a G Data a backup fájlokhoz tart fenn ügyfelei számára. Ezáltal az eredeti fájlok mindig helyreállításra készen állnak, ami kiegészítő védelmet jelent adatvesztés és adatlopás esetén.

Átgondolt szolgáltatások Windows-felhasználók számára

A G Data Internet Security 2019 megvásárlásával és telepítésével sokkal biztonságosabbá válik a számítógép-használat. A szoftver például az e-mailek fogadását és küldését is biztonságosabbá teszi. A víruskereső ellenőrzi, hogy az e-mailek nem tartalmaznak-e káros tartalmat, és ezzel megakadályozza, hogy a felhasználó akaratlanul személyes adatokat tegyen elérhetővé. Ezenkívül az OutbreakShield technológia megvizsgálja, hogy az üzenetek nem tartalmaznak-e tipikus levélszemét-jellemzőket és a találatokat összehasonlítja az adatbázisokkal. Ily módon a potenciális kártevők idejekorán feltartóztathatók.
Internetezéskor a G Data Firewall figyeli az összes bejövő és kimenő kapcsolatot. Ez véd a hackerektől és a kémprogramoktól. A rosszindulatú szoftvereket tartalmazó, észrevétlenül letöltött fájlokat a program nem engedi futtatni. Az Internet Security szoftver óránként frissített vírusaláírásokkal és felhőmegoldással működik. Az összes használt internetcímet összehasonlítja egy adatbázis listájával. A rosszindulatú tartalmak terjesztéséről elhíresült oldalakat blokkolja. Így az Internet Security Suite védelmet nyújt az adathalász linkek és a közösségi oldalakon át érkező támadások ellen. Ennek eredményeként a fertőzést jelentő linkek nem nyithatók meg.
A G Data Internet Security 2019 egy másik előnye, hogy azonnal leállítja a rosszindulatú titkosítási folyamatokat, amivel megmenti a PC felhasználóját a zsarolóvírusok következményeitől.

Vásároljon egyszerűen víruskereső szoftvert

A lizengónál gyorsan hozzájuthat aG Data Internet Security 2019 programhoz. Itt legálisan letöltheti a a szoftvert és megkapja a szükséges termékkulcsot. Kiválaszthatja, hogy egy vagy több számítógépre kívánja-e megvásárolni. Ezenkívül egy évnél hosszabb időtartamra is megveheti. Kérdés esetén a lizengo csapata szívesen áll a rendelkezésére.
A G Data különösen azon PC-felhasználók számára jó választás, akik egy Németországból származó víruskereső megoldást keresnek. A szoftvergyártó évente számos vállalatot véd meg a rosszindulatú programok által okozott milliárd dolláros károktól. A cég 33 éves tapasztalattal rendelkezik a számítógépes fenyegetések elleni küzdelemben. A bochumi székhelyű, több fiókteleppel működő vállalatnál 500 fő dolgozik.
Munkatársai világszerte a vállalat és az ügyfelek biztonsága érdekében végzik munkájukat.A G Data Internet Security 2019 a népszerű Internet Security 2017 és 2018 víruskereső szoftverek utódja.

Operációs rendszerWindows 10 / 8.x / 7 (32 vagy 64-bit)
RAMlegalább 2 GB RAM
Egyéba telepítéshez, a vírusaláíráshoz és a szoftverfrissítésekhez internetkapcsolat szükséges
Továbbmutató linkek ide: "G Data Internet Security 2019"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
G Data Internet Security 2019 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat