Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

G Data Antivirus 2019

G Data Antivirus 2019
4 900 Ft

Vételár Áfával

eszköz / év:

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • G Data
  • 100957-HU
  • Új
  • 1 Év
  • angol
Vásároljon G Data Antivirus 2019 szoftvert, és élvezze rendszere biztonságát! A G Data... több

Termékinformációk: "G Data Antivirus 2019"

Vásároljon G Data Antivirus 2019 szoftvert, és élvezze rendszere biztonságát!

A G Data Antivirus 2019 ideális víruskereső megoldás otthoni felhasználók számára. Optimális beállításainak köszönhetően a szoftver működés közben csekély erőforrást használ, de így is nagy sebességgel hajtja végre a háttérben a víruskeresést. Ezért Önnek nem kell teljesítménycsökkenéstől tartania más alkalmazások használata közben sem. A programban egyszerre két víruskereső működik a magas vírustalálati arány biztosítása érdekében. Ezek mind a már ismert rosszindulatú szoftvereket, mind pedig azokat a teljesen új vírusokat vagy fenyegetéseket is megtalálják, amelyek csak az adott eszközre jelentenek veszélyt. Az új vírusok megjelenése azt mutatja, hogy erre a technológiára szükség van: az interneten körülbelül hat másodpercenként jelennek meg új rosszindulatú programok. A G Data Antivirus 2019 szoftver vásárlói megfelelő védettséghez jutnak ezek ellen.

A megbízható védelem érdekében a G Data Antivirus 2019 proaktív módon működik. Ha egy éppen futó fájl gyanúsan viselkedik - például a háttérben olyan folyamatokat indít el, amelyek egyáltalán nem kapcsolódnak hozzá - akkor ezt az antivírus szoftver leállítja. A hozzáértő felhasználók ezután eldönthetik, hogy mit kezdjenek a fájllal. Mindenki más hagyatkozhat a szoftver biztonságos beállításaira. Ez a letöltésekre is vonatkozik: semmi nem töltődik le teljesen a számítógépre, ha az antivírus-szkenner fenyegetést észlel. Mivel az internet a legnagyobb átjáró bármely rosszindulatú szoftver számára, ez a technológia rendkívül hatékony védelmet nyújt a felhasználóknak.

A G Data Antivirus 2019 szoftver a telepítését követően azonnal védelmet biztosít más programok, például az Adobe Flash, Microsoft Office és hasonló alkalmazások sebezhetősége ellen is. Egyetlen szoftver sem lehet 100 %-osan biztonságos, de a G Data Antivirus 2019 gondoskodik arról, hogy a biztonsági rések zárva maradjanak. Így a felhasználóknak nem kell félniük attól, hogy a számítógépeiken található biztonsági réseket mások kihasználják. Ez a még fel nem tárt biztonsági résekre is vonatkozik: a víruskereső szoftver megvizsgálja a kártevők viselkedési módját, és észleli, ha az eltér a normál programokéitól.

Az eszköz használata sokkal biztonságosabbá teszi az interneten történő szörfözést: a rosszindulatú kóddal fertőzött webhelyeket a víruskereső még a betöltésük előtt blokkolja. Ennek köszönhetően az internetes vásárlás vagy az online banki ügyintézés is sokkal biztonságosabb. Ezek a biztonsági funkciók kiterjednek azokra a speciális banki trójai vírusokra is, amelyek az átutalások manipulálása révén bizonyos esetekben jelentős károkat okoznak. A G Data Antivirus 2019 szoftverbe integrált BankGuard technológia az ilyen manipulációkat azonnal felismeri, és ezek helyett az eredeti átutalást indítja útnak. A kártevőt pedig ugyanazzal a mozdulattal törli.

A program emellett kiemelkedően jó védelmet nyújt az elmúlt években elterjedt zsarolóvírusok ellen is. Ezek titkosítják a felhasználó előtt a merevlemez tartalmát, és a zárolást csak a váltságdíj megfizetése után oldják fel. A szoftver proaktív technológiája itt is közbelép és megakadályozza az adatok illetéktelenek által töténő titkosítását. Ha gyanús tevékenységet érzékel a merevlemezen, a víruskereső azonnal leállítja az észlelt folyamatot, és erről értesítést küld Önnek. A zsarolóknak így semmi esélyük sincs a G Data Antivirus 2019 vásárlói ellen, akik átfogó védelmet élveznek bármilyen fenyegetéssel szemben, és adataikat állandóan biztonságban tudhatják.

A szoftver fejlesztői gondoskodtak a program minimális erőforrásigényéről. A fentieken kívül a fertőzött e-mailek ellen is védelmet nyújtó számtalan funkció még a régebbi gépeken sem okoz teljesítménycsökkenést. Ez a csekély rendszerkövetelményekben is visszatükröződik. Még a régebbi számítógépek és notebookok is kiválóan megvédhetők a G Data Antivirus 2019 megvásárlásával.

Operációs rendszerWindows 10, Windows 8.1, Windows 8 és Windows 7 32 vagy 64 bites változatban
RAMlegalább 2 GB RAM
Merevlemezlegalább 500 MB szabad tárhely
Internetaz aláírás-frissítéshez aktív internet kapcsolat szükséges
Továbbmutató linkek ide: "G Data Antivirus 2019"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
G Data Antivirus 2019 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat