Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Bitdefender Total Security 2020

Bitdefender Total Security 2020
10 000 Ft

Vételár Áfával

eszköz / év:

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Bitdefender
 • 100973-HU
 • Új
 • 1 év
 • angol
Bitdefender Total Security 2020: átfogó védelem valamennyi eszköz számára A Bitdefender... több

Termékinformációk: "Bitdefender Total Security 2020"

Bitdefender Total Security 2020: átfogó védelem valamennyi eszköz számára

A Bitdefender Total Security 2020 ideális megoldás, ha Ön nem csak a számítógépét, de okostelefonját és táblagépét is meg szeretné védeni az internetes támadásoktól. Ez az antivírus szoftver nem befolyásolja az informatikai rendszerek teljesítményét. Az intelligens program a saját sebezhetőségét is önállóan helyreállítja. Garantálja a felhasználó magánéletének védelmét.

Bitdefender Total Security 2020: a legfontosabb funkciók áttekintése

 • Kompatibilis a legtöbb operációs rendszerrel és a legnépszerűbb mobilplatformokkal.
 • Átfogó védelem a hálózati támadások ellen
 • Többlépcsős zsarolóprogram elleni védelem
 • A rendszerteljesítményre számos funkció vigyáz.
 • Hatékony védemet nyújt a magánszféra számára
 • Automatikus védelmet biztosít
 • A rendszer önállóan felismeri és helyreállítja saját gyenge pontjait

Bitdefender Total Security 2020 Windows, Mac, iOS és Android operációs rendszerekhez

A Bitdefender Total Security 2020 szoftvert megvásárló felhasználók minden eszközre kiterjedő védelemhez jutnak. A szoftver az összes Windows és Mac OS operációs rendszert futtató számítógéppel kompatibilis. A mobileszközöknél minden olyan okostelefonon és táblagépen támogatott, amelyen Android vagy iOS fut. Ezért azoknak a felhasználóknak, akik nemcsak egy készüléket akarnak megvédeni, azt a változatot kell választaniuk, amelyik több eszközön használható.

Mivel a Bitdefender Total Security 2020 minden széles körben elterjedt operációs redszerrel kompatibilis, cégmérettől függetlenül kiváló megoldást jelent a vállalatok számára is. A szoftver alkalmas például az alkalmazottak irodai számítógépeinek, és ezzel egyidejűleg az irodán kívül dolgozó munkatársak mobileszközeinek megvédésére.

Szakértő védelmet biztosít a netes támadások ellen

Egy víruskereső szoftver legfontosabb feladata a különböző támadásokkal szemben biztosított védelem. A Bitdefender Total Security 2020 vásárlói biztosak lehetnek abban, hogy a szoftver kifogástalanul ellátja ezt a feladatot. A Bitdefender Shield segítségével az online támadások automatikusan elkerülhetők a rendszer minden szintjén, a vállalati hálózati infrastruktúrától kezdve egészen egy magánfelhasználó egyedi eszközéig.

A Bitdefender Total Security 2020 számos olyan egyedi funkciót kínál, amelyek megkülönböztetik a szoftvert a többi hasonló megoldástól. Ezek egyike a többlépcsős zsarolóprogram elleni védelem. Az üzleti és a magánfelhasználók számára nagy problémát jelent az adatlopás. A zárolt adatokat a bűnözők csak váltságdíj ellenében teszik ismét elérhetővé. Ezekben az esetekben maguk a biztonsági szakértők is a váltságdíj kifizetését javasolják. A Bitdefender Total Security 2020 felhasználói azonban biztosak lehetnek benne, hogy nem fognak ilyen helyzetbe kerülni. A „biztonsági modullal” a zsarolóprogram elleni védelem biztosítja, hogy a felhasználó és a rendszer adatait engedély nélkül nem lehet titkosítani. A Total Security 2020 ezért kiváló megoldás az érzékeny adatokkal dolgozó cégek, például a online áruházak, ügyvédi irodák, orvosi rendelők vagy biztosítótársaságok számára.

Automatikusan vezérelt biztonság a számítógép maximális teljesítménye érdekében

Az antivírus szoftverek gyakran negatívan befolyásolják a rendszer teljesítményét. A víruskeresés és a biztonsági intézkedések során a programnak be kell avatkoznia az aktuálisan futó folyamatokba. Emiatt azok lelassulnak. A Bitdefender Total Security 2020 vásárlóinak azonban emiatt nem kell aggódniuk. A szoftver ugyanis rendelkezik a rendszer teljesítményének fenntartásához szükséges alprogramokkal. A robotpilóta például gondoskodik arról, hogy a program automatikusan a háttérben működjön. A szoftver olyan biztonsági intézkedéseket alkalmaz, amelyek összhangban vannak a felhasználó viselkedésével és a rendszerkövetelményekkel.A Total Security 2020 programban a Bitdefender Photon funkció gondoskodik arról is, hogy a szoftver alkalmazkodjon az adott rendszer hardver- és szoftverkonfigurációjához. Ezzel figyelemreméltó egyensúlyt hoz létre: maximális teljesítményt nyújt, ugyanakkor takarékosan bánik az erőforrásokkal.

Ráadásul intelligensen helyreállítja saját potenciális sebezhetőségét. A hiányos beállításjegyzék-bejegyzések vagy a nem teljesen törölt programok például nemcsak a saját rendszert lassítják le, de átjárót jelenthetnek a trójai vírusok, a számítógépes kártevők és más rosszindulatú programok számára.A Bitdefender megtalálja és megszünteti az ilyen biztonsági réseket.

Átfogó védelem a magánélet számára

A Bitdefender Total Security minden eszközön megvédi a felhasználók magánéletét a kifinomult rendszereken keresztül. A szoftverhez tartozik például egy mikrofonmonitor, de a biztonságos online banki ügyintézést vagy a webkamera védelmét is garantálja, továbbá WLAN biztonsági tanácsadóként működik. A funkciók közé tartozik még a gyermekbiztonsági eszköz, az adathalász e-mailek elleni védelem, a titkosítási lehetőségek, a közösségi oldalakról érkező fenyegetések elleni védelem és a nyomkövetésgátló funkció.A Bitdefenderhez VPN is tartozik, amelyen a teljes felhasználói forgalom titkosítva van.

Kiváló minőség

A Bitdefender Total Security 2020 olyan minőséget kínál, amely felülmúlhatatlan. Ezt több független fél is megerősítette. Például a Stiftung Warentest, a Computerbild és az AV-Test is a legjobb víruskereső szoftvernek választotta.

Operációs rendszer:Windows 7 vagy újabb , Mac OS: Yosemite (10.10) vagy újabb; Android 4.1 vagy újabb; iOS 11.2 vagy újabb
Processzor:Legalább Intel CORE 2 Duo (2 GHz) vagy ezzel egyenértékű
RAM:Legalább 2 GB
Merevlemez:2,5 GB (Windows); 1 GB (Mac OS)
Továbbmutató linkek ide: "Bitdefender Total Security 2020"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Bitdefender Total Security 2020 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat