Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Bitdefender Total Security 2019 - Angol

Bitdefender Total Security 2019 - Angol
8 000 Ft

Vételár Áfával

eszköz / év:

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Bitdefender
  • 100553-HU
  • Új
  • 1 év
  • Minden nyelv
A Bitdefender Total Security 2019 egy többeszközös megoldás, amely Windows és Mac számítógépek,... több

Termékinformációk: "Bitdefender Total Security 2019 - Angol"

A Bitdefender Total Security 2019 egy többeszközös megoldás, amely Windows és Mac számítógépek, továbbá táblagépek, notebookok és okostelefonok számára nyújt védelmet. A biztonsági szoftver számos funkciója többek között a reklám- és rosszindulatú szoftverek felismerését, lopás vagy elvesztés esetén alkalmazható helymeghatározást, valamint tűzfalas védelmet kínál az internetes támadásokkal szemben. A felhasználók továbbá olyan praktikus Bitdefender alkalmazásokat használhatnak, mint a jelszókezelő, az iratmegsemmisítő és a sebezhető pontok vizsgálata. Egyetlen program megvásárlásával több magán- vagy céges készülék biztonságáról gondoskodhat – mégpedig kémprogramokkal, rosszindulatú programokkal, adathalászattal, trójai programokkal, vírusokkal, zsarolóprogramokkal stb. szemben. Szükség esetén a Bitdefender gyermekvédelmi megoldását is használhatja. Ez többek között GPS-helyzetmeghatározással és a felhasználási idő korlátozásával győz meg. A számos aktiválható funkció áttekintése érdekében a „Bitdefender Autopilot” kívánságra átveszi a döntéshozatalt a felhasználótól.

Biztonságban minden online tevékenység során

A Bitdefender Total Security 2019 proaktívan ellenőriz minden internetcsatlakozást. Ez a következőket jelenti: A szoftver már akkor aktív, mielőtt vírusgyanú lépne fel. Így még az ismeretlen vírusok is felismerhetők. A potenciálisan rosszindulatú programokat jelenti, szükség esetén letiltja azokat. A szoftver az adathalászati kísérletekkel is így jár el, megakadályozva a felhasználó bizalmas adatainak eltulajdonítását. Többek között integrált felhőalapú levélszemét-védelemmel, jóváhagyandó mappákon keresztüli védőfunkciókkal és üzenetküldési adatforgalom-védelemmel rendelkezik. A fontos adatok külső adathordozóra történő egyszerű mentése érdekében a biztonsági alkalmazáscsomag biztonsági mentési funkcióval rendelkezik. A Bitdefender Total Security 2019 további hasznos funkciói közé tartozik a másolatokat és felesleges rendszerleíró adatbázis-bejegyzéseket eltávolító szolgáltatás, valamint a bizalmas adatok titkosítása.

Szolgáltatások online vásárlás és mobilkészülékek számára

A „Bitdefender Autopilot” arról gondoskodik, hogy a számos funkció ne terhelje túl az operációs rendszereket. Ez a számítógép teljesítményének megfelelően vezérli a biztonsági szoftvert. Segítségével a felhasználónak nem jelenik meg számos felbukkanó üzenet és kérdés. Az online fizetést gyakran használók a tartalmazott virtuális böngészőt és a Safepay biztonságos fizetési funkciót használhatják. A pénzügyi adatokra irányuló esetleges támadások elháríthatók, így azok nem képesek elérni a rendszer többi részét. Praktikus: A jelszavak és banki adatok a védett „Pénztárcában” menthetők el. A táblagépek és okostelefonok számára érdekes az elveszett vagy ellopott készülékek helyzetmeghatározására szolgáló lopásgátló funkció. Az USB tárolóeszközök felhasználói „immunizálással” védhetik ezeket az eszközöket a vírusokkal és így a rosszindulatú szoftverek átvitelével szemben.

Mindig naprakész vírusvédelmi szoftver minden készüléken

A biztonsági szoftver egyes komponensei egy böngészőn keresztül vezérelhetők. Még kényelmesebb azonban, ha a Bitdefender Central alkalmazáson keresztül vezérel minden Bitdefender Total Security 2019 licenchez tartozó telepítést.
Az alkalmazás iOS vagy Android rendszerre telepíthető.
Az alkalmazás segítségével minden készüléken elindíthatja a víruskeresést, illetve bármikor letöltheti a Bitdefender biztonsági frissítéseit. A felhasználó emellett az alkalmazáson keresztül léphet a leggyorsabban kapcsolatba a Bitdefender ügyfélszolgálati csoportjával. Az összes Bitdefender termékhez hasonlóan a Total Security 2019 is folyamatos internetes frissítéseket kínál. A frissítések automatikusan történnek. A felhasználó minden további tennivaló nélkül védelemben részesül az esetleges kiberfenyegetésekkel szemben.

Egy licenckulcs több készülék számára

A Bitdefender Total Security többeszközös megoldása a több számítógéppel rendelkező családok, kisvállalkozások, szabadúszók és magánszemélyek számára előnyös választás. A kombinált biztonsági szoftver minden készülékre letöltöltésre kerül az adott operációs rendszernek megfelelő változatban, melynek során ugyanazt a licenckulcsot kell használni. A telepítési folyamatra vagy a szoftver alkalmazására irányuló kérdések esetén a Lizengo csapata telefonon áll rendelkezésére. Az érdeklődőknek azt érdemes átgondolniuk a vásárlás előtt, hogy a szoftvert egy, kettő vagy három évig kívánják használni. Emellett olyan licencváltozat is létezik, amely akár tíz készülékre érvényes.
Összefoglalva elmondható, hogy a Bitdefender Total Security 2019 optimális választás mindazok számára, akik több számítógépet – asztali és mobil készülékek egyaránt – kívánnak használni és védelemmel ellátni.

Operációs rendszer: Windows 7 Service Pack 1 vagy újabb

Processzor: Dual Core 1.6 GHz processzor

RAM: 1 GB
Szabad tárhely: 2 GB

VAGY

Operációs rendszer: Android 4.0.3 vagy újabb

VAGY

Operációs rendszer: iOS 10 vagy újabb

VAGY

Operációs rendszer:
Mac OS X Mavericks (10.9.5) vagy

Mac OS X Yosemite (10.10.5) vagy

Mac OS X El Capitan (10.11.6) vagy

Mac OS Sierra (10.12.5 or later) vagy

Mac OS High Sierra (10.13.0 vagy újabb)

Továbbmutató linkek ide: "Bitdefender Total Security 2019 - Angol"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Bitdefender Total Security 2019 - Angol - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat