Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Bitdefender Internet Security 2020

Bitdefender Internet Security 2020
8 500 Ft

Vételár Áfával

eszköz / év:

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Bitdefender
  • 100972-HU
  • Új
  • 1 év
  • angol
Bitdefender Internet Security 2020 - átfogó védelem az interneten A Bitdefender Internet... több

Termékinformációk: "Bitdefender Internet Security 2020"

Bitdefender Internet Security 2020 - átfogó védelem az interneten

A Bitdefender Internet Security 2020 megvásárlása hosszú távú befektetés a számítógépes biztonságba. A csomag védelmet biztosít a különféle internetes veszélyekkel és fenyegetésekkel szemben. Egyrészt aktív keresés révén feltartóztatja az adathalász e-maileket, a rootkiteket, a zsarolóprogramokar, a vírusokat, a trójaiakat, valamint a kártevő- és kémprogramokat. Másrészt integrált tűzfallal gondoskodik a támadások elleni passzív védelemről. A Bitdefender programcsomag kombinálja a viselkedésen alapuló kártevőkeresést, a felhőfunkciókat és a klasszikus aláírásokat. Így a téves riasztások aránya alacsony marad. A funkcióválasztékot vonzó kiegészítő eszközök teszik még teljesebbé. Közéjük tartozik az adattrezor, amelyben biztonsági másolatot lehet készíteni az érzékeny adatokról. A SafePay funkciónak köszönhetően a felhasználók a lehető legjobb kezekben tudhatják az online banki ügyintézésekhez és internetes vásárlásokhoz szükséges PIN-kódjaikat, tranzakciószámaikat (TA) és jelszavaikat. Ehhez a Bitdefender Internet Security 2020 egy speciális, leárnyékolt böngészőt biztosít.

Ideális vírusvédelem az otthoni számítógép számára

A Bitdefender Internet Security 2020 megfelelő választás a kisebb cégek számára is. A biztonsági szoftver számos funkciója a magánfelhasználók otthonaiban telepített számítógépekkel kapcsolatos igényeket fedi le. Egyetlen szoftver megvásárlásával Ön több családtag számára is megfelelő védelmet biztosíthat: a több eszközön használható program nemcsak a személyi számítógépek, de az Androidos okostelefonok védelmére is alkalmas. A gyermekek és fiatalok védelméről a biztonsági szoftver integrált monitorfunkciója gondoskodik. A program automatikus kártevőkeresést futtat a közösségi oldalak linkjein és tartalmain. Magától értetődően a webkamerát is védi a hackerek támadásaitól. Átfogó biztonsági eszközkészletként az Internet Security 2020 olyan keresőfunkcióval rendelkezik, amellyel feltárja a rendszer sebezhetőségét. Igény esetén a fájlok véglegesen törölhetők az „iratmegsemmisítővel".
A Bitdefender telepítését követően a felhasználónak nem kell külön elmentenie a jelszavakat és a hozzáférési adatokat, mert a jelszókezelő minderről gondoskodik.A Bitdefender Internet Security 2020 beszerzése már csak azért is megéri, mert használatával kényelmesebbé válik az internetezés.

Biztosítja a magánélet védelmét a számítógép teljesítményének csökkentése nélkül

A Bitdefender Internet Security 2020 anélkül védi meg a számítógép-felhasználót a fenyegetésektől, hogy a rendszer teljesítményét jelentősen befolyásolná. A szoftver gyorsan reagál, ha a gépen valami szokatlan történik. Ez biztosítja a felhasználó valós idejű és magas szintű védelmét. Ezenkívül a Bitdefender titkosítja a Windows-gépek forgalmát, ezáltal megakadályozza, hogy az online tevékenységekbe illetéktelenek betekintést nyerjenek. A 2020-as verzió újdonsága a nyomkövetésgátló eszköz. Ez blokkolja a nem kívánatos adatgyűjtőket. Ennek köszönhetően a weboldalak gyorsabban töltődnek be, a privát adatok pedig védelmet kapnak. Az integrált mikrofonmonitor révén a felhasználók maguk határozhatják meg, hogy mely alkalmazások férhetnek hozzá a mikrofonhoz. Az előző verzióhoz hasonlóan a program megkülönböztet játék, film és munka üzemmódot.
Aki a Bitdefender Internet Security 2020 megvásárlását fontolgatja, annak nem kell aggódnia amiatt, hogy a számítógépe lelassul.

Továbbfejlesztett biztonsági csomag, teljes körű védelem

A Bitdefender Internet Security 2020 továbbfejlesztett funkciói közé tartozik a „WLAN biztonsági tanácsadó". Ez azt ellenőrzi, hogy az aktív alkalmazások nem viselkednek-e gyanúsan. A funkció egyszerre több internetkapcsolatot is figyelemmel kísér. Például monitorozza a levélforgalmat, a megosztott könyvtárakat és az azonnali üzenetküldés által generált forgalmat. Mindezek során a program törekszik arra, hogy felesleges kérésekkel ne terhelje a felhasználót. Ehhez elemzi a számítógép aktuális használatát. Attól függően, hogy a felhasználó játszik, dolgozik vagy filmet néz, a szoftver leállítja a háttértevékenységeket vagy a felugró ablakokat. További praktikus funkció, hogy a Bitdefender a grafikai beállításokat a mindenkori felhasználáshoz igazítja. Így a felhasználó teljesen kihasználhatja számítógépe teljesítményét anélkül, hogy túl sok beállítást kellene elvégeznie. A lizengónál megvásárolhatja a megfelelő licencet és egyszerűen letöltheti a programot. Ha a Bitdefender Internet Security 2020 megvásárlását tervezi, vagy kérdések merülnek fel a telepítésnél, a lizengo csapata örömmel áll rendelkezésére.

 

Operációs rendszer:Windows 7 mit SP1, Windows 8 oder 8.1, Windows 10
Processzor:legalább 2 mag és 2 GHz
RAM:Legalább 2 GB
Merevlemez:2 GB (minimum)
Szoftver:Internet Explorer a 10. verziótól
Továbbmutató linkek ide: "Bitdefender Internet Security 2020"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Bitdefender Internet Security 2020 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat