Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Bitdefender Antivirus Plus 2020

Bitdefender Antivirus Plus 2020
7 000 Ft

Vételár Áfával

eszköz / év:

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Bitdefender
  • 100971-HU
  • Új
  • 1 év
  • angol
Bitdefender Antivirus Plus 2020 - a biztonság még soha nem volt ennél olcsóbb A Bitdefendert... több

Termékinformációk: "Bitdefender Antivirus Plus 2020"

Bitdefender Antivirus Plus 2020 - a biztonság még soha nem volt ennél olcsóbb

A Bitdefendert fejlesztő cég már évek óta olyan kiváló biztonsági szoftvert készít, amely a teszteken rendszeresen előkelő helyezést ér el. A Bitdefender Antivirus Plus 2020  programot megvásárló felhasználók ennek megfelelően most is a jól megszokott minőséget kapják.  Ezt számtalan olyan továbbfejlesztett és új funkció egészíti ki, amelyek még biztonságosabbá teszik a szoftvert.

Teljes körű védelem vírusok és kémprogramok ellen

A vírusok és kémprogramok hoppon maradnak. A Bitdefender Antivirus Plus 2020  felhasználóinak ezek miatt nem kell aggódniuk. A szoftver központi eleme a proaktív víruskereső, amely nemcsak az ismert kártevőket szűri ki, de előre felismeri a potenciálisan káros kódokat is. Ez az újonnan kifejlesztett víruskereső motornak köszönhető, amely lehetővé teszi a kártevők viselkedésen alapuló, valós idejű észlelését. 

Érdekes részlet, hogy amikor a szoftver az új robotpilóta üzemmódban működik, a felhasználókat nem zavarják meg felugró ablakok vagy riasztások.A Bitdefender Antivirus az optimális rendszerbiztonság szem előtt tartásával a háttérben kezeli a problémákat. Ez különösen nagy előny, amikor a felhasználó a gépén játszik, dolgozik vagy filmet néz. Egy másik figyelemre méltó funkció a többlépcsős zsarolóprogram elleni védelem, amely megakadályozza, hogy a kártevők fontos adatokat zároljanak. 

A szoftvert átfogó hálózatbiztonsági funkciókészlet teszi teljessé. Az újonnan kifejlesztett technológia már hálózati szinten érzékeli a gyanús tevékenységeket, és képes a rosszindulatú programok, az összetett biztonsági rés kiaknázások, a botnettámadások és akár a masszív találgatásos (brute force) támadások ellen is fellépni.

Védi a magánéletet, szűri az internetes fenyegetéseket, biztonságossá teszi az online bankolást

Az internet minden pontján adatgyűjtés folyik. A Bitdefender követésgátló eszköze ennek megálljt parancsol. A privát szörfözés érdekében a Bitdefender Antivirus Plus 2020 szoftverben minden adatgyűjtést végző nyomkövető már néhány kattintással kezelhető. Ezt egészíti ki egy továbbfejlesztett webszűrő. Ez megakadályozza, hogy a felhasználók - tudtukon kívül - rosszindulatú vagy vírusokkal fertőzött webhelyekre látogassanak. 

A program gyártója a hátsóajtóprogramokat is hatékonyan kiszűri. Említést érdemel a saját fejlesztésű, Bitdefender Safepay nevű online banking modul is. A leárnyékolt környezet garantálja a biztonságos fizetési műveleteket, és igény esetén automatikusan behívja az elmentett hitelkártyaszámokat.

Adatmegsemmisítő, WLAN biztonsági tanácsadó és gyenge pontok kezelése Windows-eszközökhöz

Különféle biztonsági funkcióinak köszönhetően a Bitdefender Antivirus Plus 2020 kiváló választás Windows-t futtató eszközökhöz. Első és legfontosabb az integrált adatmegsemmisítő. Ez többszöri felülírással úgy törli a merevlemezeken és más meghajtókon található érzékeny adatokat, hogy tényleg nem marad nyomuk. A Bitdefender Plus aktuális verziójának felhasználói egy egérkattintással megvédhetik legfontosabb adataikat az illetéktelenek által kezdeményezett változtatásoktól. 

Nem kevésbé hasznos az átdolgozott WLAN biztonsági tanácsadó. Ez mindig és mindenhol megvizsgálja a routerek és WLAN-hálózatok biztonságát, hogy a felhasználók ne jussanak potenciális veszélyeket rejtő hálózatokba. A WLAN biztonsági tanácsadó mellett a Bitdefenderrel egy átfogó sebezhetőségi vizsgálat is lefuttatható. Így a felhasználók egyetlen kattintással megtalálhatják rendszerük biztonsági réseit - ez ennál már nem is lehet egyszerűbb.

Bitdefender Antivirus Plus 2020 - vásároljon többszörös tesztgyőztes biztonsági szoftvert!

A Bitdefender Antivirus Plus 2020 minőségét a szaksajtó is elismeri. Nem véletlenül: a legfrissebb verzió számos kemény versenytársat maga mögött hagyott, és idén kiérdemelte a legjobb vírusvédelem Windows PC-k számára címet. Ezt a státuszt a ComputerBild (2019/4), a PC Magazin (2019/1), az AV Comparatives (2019/2) és az AV-Test (2019/2) tesztjei alapján érte el.

PlatformWindows
Operációs rendszerWindows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
ProcesszorIntel Core 2 Duo 2 GHz vagy ezzel egyenértékű processzor (minimum)
RAM2 GB (minimum)
Grafikus kártyan.a.
Hangkártyan.a.
Merevlemez2,5 GB (minimum)
Kijelzőlegalább 1024 x 768 pixel felbontású Super VGA monitor
Továbbmutató linkek ide: "Bitdefender Antivirus Plus 2020"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Bitdefender Antivirus Plus 2020 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat