Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Bitdefender Antivirus Plus 2019 - Angol

Bitdefender Antivirus Plus 2019 - Angol
6 000 Ft

Vételár Áfával

eszköz / év:

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Bitdefender
  • 100554-HU
  • Új
  • 1 év
  • Minden nyelv
A Bitdefender Antivirus Plus 2019 egy kifinomult víruskereső program, amely számos hozzáadott... több

Termékinformációk: "Bitdefender Antivirus Plus 2019 - Angol"

A Bitdefender Antivirus Plus 2019 egy kifinomult víruskereső program, amely számos hozzáadott értéket kínál a Windows-felhasználók számára. Ön mindig megőrizheti adatai felett az ellenőrzést, amikor ez a rendkívül hatékony kártevővédelem aktiválva van. A program nem csak vírusok, hanem trójai programok, férgek, rootkit, kémprogramok és nulladik napi támadások ellen is védelmet nyújt. A továbbfejlesztett, többlépcsős zsarolóprogram elleni védelem többek között olyan adatvédelmet biztosít, amely megvédi a képeket, a zeneszámokat és hasonló adatokat a ransomware típusú támadásokkal szemben. Az internetböngészés során a felhasználó értesítést kap a gyanús adathalász webhelyekről, még mielőtt azokat meglátogatja. Így a pénzügyi adatok és a jelszavak is biztonságban maradnak. A szoftver egyik praktikus funkciója, hogy felismeri az összetett vírusfenyegetéseket, és a számítógépet mentés üzemmódban újraindítja, hogy a károkozót még a Windows újraindítása előtt eltávolítsa. Annak érdekében, hogy a gyanús programok egyáltalán ne kerülhessenek a számítógépre, a Bitdefender Antivirus figyeli az aktív alkalmazásokat és észreveszi az abnormális viselkedést.

A Bitdefender Antivirus Plus 2019 nem lassítja le a számítógépet

A jelenlegi verzió optimalizált sebességet és teljesítményjavítást elősegítő funkciókat kínál. Az Autopilot „biztonsági tanácsadóként” funkcionál, és olyan intézkedéseket javasol, amelyek megfelelnek a használt számítógép rendszerkövetelményeinek és a géphasználati viselkedésnek.A víruskeresések, amelyek korábban nagyon lelassították a PC teljesítményét, most a „Global Protective Network” alatt futnak, amely a Bitdefender felhőkörnyezete. A fájlok tartalma láthatatlan marad, a rendszersebesség pedig olyan, mintha nem is futna víruskeresés a gépen. A „Bitdefender Photon” technológia, amely az antivírus szoftvert az adott gép hardver- és szoftverkonfigurációjához igazítja, szintén hozzájárul a rendszererőforrások megőrzéséhez. Egy notebookra telepített Bitdefender Antivirus Plus 2019 ráadásul az akkumulátor élettartamát is meghosszabbíthatja. A program a rendszerbeállításokat, például a rendszerhűtést vagy a Bluetooth-kapcsolat konfigurációját automatikusan energiatakarékosra állítja. Minden számítógépen hasznos, hogy a Bitdefender Antivirus Plus 2019 felismeri, hogy a gépen éppen játszanak, filmet néznek, vagy dolgoznak. A Bitdefender ennek függvényében leállítja a felugró ablakokat, az adott tevékenységhez igazítja a grafikus beállításokat, vagy szünetelteti a jelentéktelen háttértevékenységeket.

Ez a biztonsági megoldás a világhálón is védi a privát szférát és az adatokat

A Bitdefender Antivirus Plus 2019 figyelmeztet a rosszindulatú linkekre mind a keresőoldalakon, mind pedig a közösségi média platformokon. Ez ugyanolyan hasznos lehet, mint a File Shredder funkció, amely úgy törli az adatokat, hogy azoknak nem marad nyoma a számítógépen. Magánfelhasználók, például cégvezetők, kihasználhatják a szoftver biztonságos online bankolás funkcióját, amelynél egy speciális böngésző csalás elleni védelmet biztosít a pénzügyi tranzakciókhoz. A „Bitdefender Safepay” eszköz továbbá lehetővé teszi a hitelkártya-adatok automatikus és biztonságos beillesztését. Azonban nemcsak ezeknél, de jelszavaknál és egyéb érzékeny adatoknál is szükség van a jelszókezelőre, amely automatikusan kitölti az online űrlapokat és biztonságos jelszavakra tesz javaslatokat. A biztonság növelése érdekében a szoftver sebezhetőségi értékelést is kínál. Ez a funkció megkeresi a biztonsági réseket, például az elavult szoftvert, a Windows biztonsági frissítéseinek hiányát vagy az esetlegesen nem biztonságos rendszerbeállításokat. A mobileszköz-felhasználók készülékeiket is megvédhetik a Bitdefenderrel, amely a Bitdefender Central Mobile alkalmazáson keresztül átvilágítja a teljes eszközhálózatot . A szoftver előfizetője Bitdefender-fiókot hozhat létre, így a Bitdefender által nyújtott védelmet böngészőn, valamint iOS vagy Android rendszereken keresztül vezérelni tudja. Az alkalmazás ezt biztonsági frissítésekkel segíti, és közvetlen kapcsolatot biztosít a támogató csoporthoz.

Vírusvédelem magánszemélyek és vállalatok számára

A román szoftverfejlesztő cég Bitdefender víruskeresője különböző célcsoportok számára kínál megoldásokat. Nagyon jól kihasználható, ha egy felhasználó az otthoni számítógépét akarja megvédeni a lehetséges fenyegetésektől. Ebben az esetben az 1-3 éves egyedi licenc megvásárlása ajánlott. Ettől kezdve a licenctulajdonos személyes adatai és címjegyzéke biztonságban van a gyorsan szaporodó vírusoktól. A szoftver azonban Windows-zal dolgozó szabadúszók és kisvállalkozók számára is jó választás. Nekik különösen praktikus funkció a File Shredder (fájlmegsemmisítő) és a Rendszersebezhetőség-keresés funkció. Munkavállalókat alkalmazó cégek egyszerre több számítógépre vásárolhatnak eredeti licenceket. Ezzel pénzt és időt takaríthatnak meg, illetve biztosíthatják, hogy az összes releváns vállalati számítógép védve legyen a rosszindulatú szoftverektől. A Lizengonál Ön egyszerűen, azonnali letöltés útján beszerezheti a Bitdefender Antivirus Plus 2019 szoftvert.

Operációs rendszer: Windows 7, Service Pack 1 vagy újabb
CPU: kétmagos 1,6 GHz-es processzor
RAM: 1 GB
Merevlemez-terület: 2 GB szabad hely
Böngésző: Google Chrome a 34. vagy Mozilla Firefox a 30. vagy Internet Explorer a 10. verziótól

Továbbmutató linkek ide: "Bitdefender Antivirus Plus 2019 - Angol"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Bitdefender Antivirus Plus 2019 - Angol - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat